ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 23
کد خبر: ۶۴۴۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰

لغو کنسرت‌ها باعث هرج و مرج می‌شود

تدبیر24 :لغو پیاپی کنسرت های موسیقی که به ویژه در ماه‌های گذشته افزایش چشمگیری داشت، دوستداران و اهالی هنر اول را نگران و گاه حیرت زده کرده است. اکنون با لغو کنسرت‌هایی که امضای وزارت ارشاد پای مجوزهایشان است، این پرسش در اذهان عمومی شکل می‌گیرد که چرا و چگونه برخی نهادهای غیرمرتبط با موسیقی و فرهنگ مجوزهای نهاد دولتیِ متولی فرهنگ و هنر کشور را به آسانی نادیده می‌گیرند و با لغو کنسرت ها، این گونه هنرمندان عرصه موسیقی را به دردسر می‌اندازند؟ لغو کنسرت‌های دارای مجوز تا آن جا پیش‌رفته است که مجلس دهم که روزهای ابتدایی خود را سپری می‌کند به این موضوع ورود پیدا کرده است و دیروز محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید وضعیت موسیقی را تعیین تکلیف کند، معتقد است مردم و هنرمند باید تکلیف خودشان را در حوزه موسیقی بدانند زیرا بدترین حالت بلاتکلیفی و برخورد سلیقه‌ای است. محمدرضا عارف گفت: اینکه در یک استان کنسرتی برگزار نشود و در دیگری بتواند مجوز اجرا بگیرد، نشان می‌دهد یک سیاست روشن در این زمینه وجود ندارد؛ لذا در حوزه فرهنگ مهم این است که راهبردها و جهت‌گیری‌ها مشخص شود و قانونی شفاف وجود داشته باشد. نماینده مردم تهران افزود: آنچه از دولت و مجلس انتظار می‌رود این است که در این زمینه، سیاستگذاری شفاف وجود داشته باشد. عارف تصریح کرد: من فکر می‌کنم شاید بتوانیم این امر را جزو وظایف شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار دهیم؛ لذا این شورا باید سریع‌تر سیاست‌ها و راهبردهای این بخش را مشخص و ابلاغ کند و مجلس هم کمک کند تا در جایی که نیاز به قانونگذاری است، این امر صورت گیرد تا کمتر شاهد برخورد سلیقه‌ای باشیم. وی تاکید کرد: نتیجه برخورد سلیقه‌ای، دور شدن جوانان از فرهنگ بومی و اسلامی و رو آوردن به شبکه‌های خارجی و ایجاد هرج و مرج در کشور است. نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه باید مساله موسیقی و کنسرت‌ها در کشور حل شود، افزود: مردم، جوانان و هنرمندان کشور باید تکلیف خودشان را بدانند زیرا بدترین حالت بلاتکلیفی و برخورد سلیقه‌ای است که متاسفانه امروز در حوزه موسیقی با برخورد سلیقه‌ای مواجه هستیم.وی مقصر اصلی لغو کنسرت‌ها در چند وقت اخیر را برخوردهای سلیقه‌ای دانست و گفت: باید از برخوردهای سلیقه‌ای پرهیز کرد و اجازه داده شود نهادهای ذی‌ربط و مسئول، تصمیم نهایی را بگیرند. این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه وزارت ارشاد باید در رابطه با برگزاری کنسرت و لغو آن پاسخگو باشد، تاکید کرد: وزیر فرهنگ در مقابل مجلس مسئول است و باید در برابر هر اقدامی پاسخگو باشد. وی با اشاره به اظهاراتی مبنی بر اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قهوه قهریه برای برخورد با چنین اتفاقاتی در اختیار ندارد، گفت: اگر وزیر فرهنگ نمی‌تواند مساله را حل کند، باید مشکلات را بیان کند تا پیگیری و حل شود. عارف گفت: مبنای تصمیم باید قانون باشد و همه باید به قانون وفادار و به اجرای آن موظف باشیم.

برچسب ها: تدبیر24 کنسرت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: