ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی:

برای «نماز» نیز نمره‌ای تعیین کنید

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: هیچ‌اهرمی نیرومندتر از نماز برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نداریم و لازم است به نقش نماز در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی توجه شود.
تدبیر24 : حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در جلسه ستاد اقامه نماز که در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه یک مدیر خوب نباید به عملکرد گذشته توجه کند بلکه باید به این موضوع توجه داشته باشد که چه ظرفیت‌هایی برای آینده وجود دارد تا از آنها استفاده کند، اظهار کرد: امسال برخی افراد بازنشسته شدند، از وزیر آموزش و پرورش می‌خواهم که افرادی پویا، پرتحرک و تازه نفس را جایگزین کسانی کند که از ستاد اقامه نماز بازنشسته شده و رفته‌اند.

وی افزود: می‌دانم که اعتبارات آموزش و پرورش محدود است اما هرچه می‌توانید برای نماز کار کنید. حتی هنوز حق‌الزحمه اسفند و فروردین ائمه جماعات پرداخت نشده است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امسال چند هزار نفر ورودی دانشگاه فرهنگیان هستند که لازم است برای آنها آموزش شیوه کلاس‌داری و ترویج نماز ترتیب داده شود، گفت: یکی دیگر از پیشنهادات بنده این است که مدیران ستاد نماز عضو شورای آموزش و پرورش شوند.

وی افزود: اگر در حال حاضر اعتبارات شما محدود است، برای طلبه‌هایی که پیش‌نماز هستند، حداقل امکانات رفاهی فرهنگیان را منظور کنید.

قرائتی همچنین با اشاره به اینکه خوب است مدیران و معلمانی که از محبوبیت خاصی برخوردار هستند و الگوی دانش‌آموزان هستند آموزش ارائه نماز ببینند، گفت: در ارزشیابی مدارس برای نماز نیز نمره‌ای تعیین کنید.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: برخی دانش آموزان به این علت نماز نمی‌خوانند که پدر و مادرشان در خانه نماز نمی‌خوانند خوب است که مدرسان انجمن‌های اولیا و مربیان در آموزش‌های خود زمانی را برای اشاعه و ترویج نماز اختصاص دهند.

وی در ادامه به جلسات مقام معظم رهبری با سران قوا درباره آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: تهاجم فرهنگی بیداد می‌کند و ما هیچ‌ اهرمی نیرومندتر از نماز برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نداریم و لازم است به نقش نماز در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی توجه شود.

قرائتی در پایان افزود: معمولا موضوع نماز در کتب درسی برخی دوره‌ها مورد توجه قرار گرفته است. لازم است نماز هر سال در برنامه‌های درسی برای دانش‌آموزان مقاطع مختلف تکرار شود.
برچسب ها: تدبیر24 نماز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: