ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰

بی‌بی‌سی پس از امام(س) به یادگار ایشان حمله کرد

تدبیر24 : محمود رضایی-اندکی پس از آن که بی بی سی فارسی به دروغ مدعی دو بار ارتباط امام(س) با روسای جمهور وقت آمریکا پیش از انقلاب شده بود، همین رسانه موجی تخریبی علیه نوه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی را هم آغاز کرد.
بر این اساس، بی بی سی با برجسته سازی یک خبر در راستای سیاست های خود مدعی شده است که حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی، از "اعدام‌های دهه شصت" دفاع کرده است. استناد بی بی سی به این جمله یادگار حضرت امام (س) است که گفته بود: "امروز یک عده‌ای برای منافقین دل می‌سوزانند که چرا اعدام کردید؟ آنها کسانی بودند که در مقابل حکومت ایستادند و جنایاتی کردند که داعش آنها را نمی کرد. آنان رئیس جمهور، نخست وزیر و بسیاری از بزرگان کشور را ترور کردند." نکته قابل تامل در ادعای رسانه سلطنتی انگلیس آن است که آنچه آنها از آن با عنوان "اعدام‌های دهه شصت" یاد می کنند، با آنچه در واقعیت رخ داده، بسیار متفاوت است. بی بی سی بلافاصله این ادعای خود را یادآوری کرده است که "بیش از ۱۵ هزار نفر از مخالفان جمهوری اسلامی، عمدتا از هواداران گروه‌های چپگرا و مجاهدین خلق، در دهه شصت اعدام شدند. چند هزار نفر از آنان افرادی بودند که حکم حبس خود را می‌گذراندند اما در سال ۱۳۶۷ به دستور آیت‌الله خمینی به طور دسته‌جمعی اعدام و دفن شدند." رسانه های دولتی و وابسته غربی سال هاست که این ادعاها را مطرح کرده و آن را بازنشر داده اند.


آمار و ارقام آنها و نیز دلایل ادعایی آنها در مورد اعدام های دهه شصت کاملا دروغین و بی پایه و اساس است. گروه منافقین یا مجاهدین خلق پس از انقلاب به صراحت عیله نظام جمهوری اسلامی سلاح به دست گرفتند و در مواردی علنا به کشتار مردم و مسئولان بلندپایه نظام پرداختند. طبیعی است که چنین وضعیتی مورد تحمل هیچ حکومتی نیست. کدام کشور در دنیا، علیه دشمنان خود که سلاح به دست گرفته و زبانی جز ترور را نمی دانند، مدارا می کند؟ با این وجود نظام نوپای جمهوری اسلامی با رهبری هوشمندانه حضرت امام (س) با همین گروه جانی نیز مدارا کرد و تا حد امکان به آنها اجازه توبه و بازگشت داد. در این بین، برخی از دشمنان قسم خورده مردم نیز پس از صدور حکم دادگاهشان اعدام شده اند. جالب است که نکته ای که حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی به آن اشاره کرده، دقیقا در سیاست بی بی سی دیده می شود؛ یعنی "دلسوزی برای منافقین که جنایاتی بدتر از داعش مرتکب شده اند.


" بی بی سی به تبعیت از سیاست های دولت انگلیس که دروغ اخیر آنها درباره امام (س) نیز با واکنش هوشمندانه رهبر انقلاب مواجه شد، مشی مظلوم نمایی برای مخالفان نظام را در پیش گرفته است؛ سوالی که آنها پاسخی به آن نداده اند این است که اگر منافقین چنین مستحق مظلوم نمایی هستند، چرا دولت متبوع خود آنها – یعنی انگلیس – داعش را مستحق بمباران و کشتار جمعی می داند؟ سیاست های منافقین در ایران، اقدام آنها به ترور ناجوانمردانه مقامات جمهوری اسلامی و کشتار مردم و حتی جنگ رودررو با کشور پس از قطعنامه 598 سازمان ملل، اگر بیشتر و وحشیانه تر از داعش نباشد، بی تردید کمتر از آن نیست؛ پس چگونه است که یکی دوست و دیگری دشمن – البته در ظاهر - تلقی می شود؟ سیاست اخیر رسانه سلطنتی انگلیس نشان از نقشه ای حساب شده برای تخزیب امام (ره) و بیت ایشان در سالگرد رحلت جانسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی دارد و چه بسا در روزهای آینده ابعاد دیگری از این نقشه شوم رونمایی شود.
برچسب ها: تدبیر24 بی بی سی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: