آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۶۴۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰

هاشمی رفسنجانی: محمدعلی کِلی محبوب دل‌ها بود

تدبیر24 :وی عجوبه‌ای در تاریخ ورزش دنیا بود که قهرمانی‌اش او را نامدار و روحیات و شخصیت انسان‌مدار، او را محبوب دل‌ها کرده است.
رئیس مجمع تشخیص نظام از محمد علی کلی بوکسور آمریکایی به نیکی یاد کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار صادرکنندګان و روسای تشکل‌های صادراتی کشور در فرازی از سخنان خود با توجه به گستردگی خبر درگذشت قهرمان مسلمان بوکس جهان محمدعلی کلی، گفت: وی عجوبه‌ای در تاریخ ورزش دنیا بود که قهرمانی‌اش او را نامدار و روحیات و شخصیت انسان‌مدار، او را محبوب دل‌ها کرده است.

به گزارش آفتاب، آیت‌آلله هاشمی به ذکر خاطره‌ای از مرحوم کلی پرداخت و گفت: روزی از او پرسیدم، چگونه مسلمان شدید؟ و او پاسخ داد: نکات مثبتی در دین اسلام دیدم که در ادیان دیگر ندیده بودم.
برچسب ها: تدبیر24 کلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: