آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۴۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰

هشدار جدی سازمان سنجش به داوطلبان

تدبیر24 :به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، اخیراً مشاهده شده است که برخی از افراد و مؤسسات سودجو، با توجه به نزدیکی زمان برگزاری آزمون سراسری، انتخاب رشته و ... با سوء استفاده از نام و عنوان مسئولان و کارشناسان سازمان سنجش آموزش کشور و یا معرفی خود به عنوان مشاور ارشد سازمان سنجش آموزش کشور، در تهران، اراک، اهواز و سایر شهرهای کشور اقدام به تبلیغات گسترده و فریب داوطلبان و خانواده‌های آنان می‌نمایند.

بر اساس این خبر سازمان سنجش آموزش کشور، ضمن پی‌گیری موضوع از طریق مراجع قانونی، به اطلاع داوطلبان و خانواده‌های محترم آنها می‌رساند ادعای این افراد و مؤسساتی که چنین ادعایی را مطرح نموده یا بنمایند، کذب محض بوده و هیچ یک از مسئولان، کارشناسان یا کارکنان سازمان سنجش، همکاری با هیچ مؤسسه‌ای ندارند و افراد نام برده شده در تبلیغات مؤسسات یاد شده، فاقد ارتباط و همکاری با این سازمان بوده و طرح موضوعات این‌چنینی به منظور سوء استفاده از شما داوطلبان گرامی است.

به گزارش ایرنا آزمون سراسری سال ۹۵ به منظور پذیرش دانشجو در دوره های روزانه، شبانه ، نیمه حضوری، مجازی و پردیس های خودگردان و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی و همچنین کدرشته های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد برگزار می شود.

بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال ۹۵ در صبح و بعد از ظهر روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۴ و ۲۵ تیرماه ۹۵ در حوزه های امتحانی و مانند سال‌های گذشته در 5 گروه آزمایشی برگزار و کارنامه داوطلبان در دهه دوم مردادماه منتشر می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: