ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۴۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

مجسمه های زباله ای در ‌واشنگتن

تدبیر24 :آنگلا هاسلتین بوزی" به همراه بنیاد "واشد آشور" به منظور آشنا کردن مردم با آلودگی زیست محیطی ناشی از زباله های به جا مانده از تفریح در سواحل، با این زباله ها ۱۷ مجسمه پلاستیکی ساخت و آن ها را در باغ وحش ملی اسمیت سونیان در واشنگتن، به معرض نمایش گذاشت.

به گزارش جام جم، آنگلا درباره آلودگی زیست محیطی ناشی از زباله های به جا مانده گفت: بسیاری از مردم، نمی دانند که پسماندهای پلاستیکی، به محیط زیست آسیب می رساند و هدف ما از برپایی این نمایشگاه، اطلاع رسانی به مردم در این زمینه بود.

آنگلا برای راه اندازی این نمایشگاه، به همراهِ اعضای بنیاد (واشد آشور) پسماندهای سواحل ایالت اوریگون را جمع آوری کرد و با آن ها 17 تندیس پلاستیکی ساخت.

در ساخت این مجسمه ها از بطری های خالی پلاستیکی تا دمپایی ابری و بیل پلاستیکی و دیگر پسماندهای سواحل استفاده شده است.

بنیاد واشد آشور در بیان هدف از برگزاری این نمایشگاه نوشته است: ماهی ها و پستانداران دریایی، از پلاستیک و پسماندهایی که در دریا و سواحل ریخته می شود، تغذیه می کنند و این مواد برای آن ها غذایی کشنده محسوب می شود، ما 17 جانور آبزی را که از این پلاستیک ها تغذیه می کنند، انتخاب کردیم و با ساختن مجسمه های آن ها با پسماندهای سواحل، سعی کردیم به مردم در این زمینه هشدار دهیم، به این امید که جان بسیاری از این آبزیان را نجات دهیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: