ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸

نقش رسانه در تبیین عدالت جنستی بسیار پررنگ است

تدبیر24 :زهره آشتیانی، دبیر کارگروه رسانه معاونت امور زنان در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه بازنمایی صحیح هویت زنان در رسانه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهارکرد: اهمیت و نقش رسانه در فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به جامعه بر کسی پوشیده نیست و این در حالی است که همواره بنابر دلایلی رسانه‌ها در پرداختن به مسائل زنان با تردید رو‌به‌رو بوده‌اند که با توجه به نگاه جدی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت یازدهم به نقش و اهمیت جایگاه رسانه در تبیین گفتمان عدالت جنسیتی و ارتقاء جایگاه زنان در اجتماع و خانواده اکنون شاهد اتفاقات خوبی در عرصه روزنامه نگاری اجتماعی هستیم.
وی افزود: آنچه که دارای اهمیت است اینکه روزنامه‌نگاری اجتماعی به ارائه توفیق‌های زنان بپردازد که این موضوع می‌تواند به تبیین شایستگی‌های زنان در عرصه اجتماع و خانواده پرداخته و تابوهایی که نسبت به توسعه مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف وجود دارد شکسته شود.
آشتیانی تصریح کرد: رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی محسوب می‌شوند. آن‌ها می‌توانند ضمن نشر اخبار، مطالبات گروه‌های مختلف جامعه از جمله زنان را به مسئولان منعکس کنند. از این منظر رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما می‌توانند نقش مهمی در بیان خواسته‌های زنان و فرهنگ سازی و زمینه سازی برای تحقق آن‌ها ایفا کنند.
دبیر کارگروه رسانه معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: جامعه زنان کشور شامل طیف متنوعی از زنان روستایی و عشایر گرفته تا زنان شهری، زنان بی سواد و کم سواد تا تحصیلکرده،زنان مرفه تا زنان کمتر برخوردار می‌شود. این زنان با وجود شرایط متفاوت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی مطالبات مشترکی به ویژه در حوزه‌های حقوقی مانند حضانت فرزندان دارند. رسانه‌ها می‌توانند با طرح این مطالبات و پیگیری آن‌ها از مسولان نقش مهمی در تحقق خواسته‌های زنان داشته باشند.
آشتیانی گفت: به نظر می‌رسد بهتر است برای بازنمایی صحیح هویت زنان و پیگیری مطالبات آنان رسانه‌ها از طیف‌های مختلف فکری اقدام کنند چرا که با اتحاد و یکپارچگی می‌توان به توفیقات بیشتری در حوزه زنان دست یافت اگرچه ممکن است رسانه‌های مختلف دیدگاه‌های گوناگونی در حوزه زنان داشته باشند اما می‌توان با تکیه بر نقاط مشترک به موفقیت‌های خوبی دست یافت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: