آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۴۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰

توضیح مهاجرانی به علم‌الهدی درباره «ابومسلم»

تدبیر24  مهاجرانی در یادداشتی در وبلاگ خود نوشت: جناب آقای علم‌الهدی گفته است: «متاسفانه دوستان یکی از باشگاه‌های سابقه‌دار این شهر را به نام یکی از دشمنان سرسخت امام رضا(ع) نامگذاری کرده‌اند، ابومسلم یک انسان جانی، بی‌باک و بی‌بند و بار بود که مایه ننگ اسلام است.» ولی ابومسلم سردار پر آوازه ایرانی که نقش تعیین‌کننده در فروپاشی و انهدام سلسله امویان در سال 132 هجری داشت، با نیرنگ منصور خلیفه عباسی که از جاذبه فراگیر شخصیت ابو مسلم هراسیده بود، به قتل رسید.

بر اساس گزارش انصاف‌نیوز، مهاجرانی افزوده است: قتل ابومسلم در سال 137 هجری، هنگامی که ابومسلم 37 ساله بود، اتفاق افتاد اما امام علی ابن موسی‌الرضا علیه‌السلام در سال 148 هجری، یعنی 11 سال پس از قتل ابومسلم متولد شده است. چگونه ابومسلم می‌تواند یکی از دشمنان امام رضا(ع) محسوب شود؟ ابومسلم با شعار الرضا من آل محمد، سازمان سیاه‌جامگان را سامان داد. او فردی شیعه بود که می‌خواست نظام حکومت اموی را براندازد و برانداخت.
برچسب ها: تدبیر24 مهاجرانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: