آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۴۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳

تولید انرژی پاک از فضولات انسانی

محققان سنگاپوری توالت جدیدی را طراحی کرده اند که قادر به تبدیل فضولات انسانی به سوخت‌های زیستی است.
تدبیر24: پیش از این طرح‌هایی برای تصفیه ادرار برای تأمین آب سیفون، توسعه ژنراتوری با نیروی ادرار، شارژ تلفن همراه با ادرار یا طرح مفهومی H2O برای تبدیل ادرار به آب آشامیدنی ارائه شده‌اند؛ ‌اما ایده‌های کمی در خصوص استفاده از مدفوع مطرح شده است.
محققان دانشگاه تکنولوژی نانیانگ موفق به طراحی توالت جدیدی شده اند که فضولات انسانی را به بیوگاز یا بیودیزل تبدیل می کند.
توالت No-Mix متشکل از یک مکنده خلأ مشابه توالت هواپیما برای جداسازی ادرار از مدفوع است؛ بخش جامد فضولات در طی مراحل پردازش به بیوگاز تبدیل می‌شود.
بخش مایع نیز برای تولید مواد شیمیایی مانند فسفر برای تولید کود مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بیوگاز بعنوان یک منبع سوخت تجدیدپذیر و پاک از قابلیت استفاده در خودروها، قطار و جایگزین شدن با سوخت طبیعی برخوردار است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: