ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰

استفاده از مواد قندی در ماه رمضان توصیه نمی‌شود

تدبیر24 :متخصص تغذیه گفت: برای تامین قند خون لازم نیست که حتما از مواد قندی استفاده شود، هر چه قدر کمتر از مواد قندی در رمضان استفاده شود، بهتر است.

علیرضا استاد رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اتفاق نظر در خصوص تعداد وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان وجود ندارد، اظهار کرد: مصرف دو وعده افطار و سحری و یا سه وعده افطار و شام و سحری هر دو قابل قبول است، کسانی که وقت افطار بی‌حال می‌شوند بهتر است ابتدا با کمی مایعات افطار و پس از یک یا دو ساعت وعده دیگری به عنوان شام مصرف کنند.

وی میزان مصرف غذا در افطار و سحری را به متابولیسم بدنی افراد مرتبط دانست و افزود: میزان مصرف غذا در افراد مختلف متفاوت است، هر فرد متناسب با نیاز بدنی خود باید غذا مصرف کند اما میزان غذای مصرفی در ماه رمضان باید نسبت به روزهای عادی کمتر باشد.

رحیمی ادامه داد: تمام گروه های غذایی باید در وعده‌های غذایی ماه رمضان گنجانده شوند، در وعده غذایی سحری از چای پررنگ  و دوغ که باعث تشنگی می شوند استفاده نشود در عوض مصرف سبزی و میوه در سحری بسیار توصیه شده است.

استاد رحیمی با اشاره به اینکه غذا در زمان افطار باید آرام آرام خورده شود، اظهار کرد: استفاده از خرما و مایعات در افطار بسیار توصیه شده است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مردم را به استفاده از مواد قندی چون قند، شکر، زولبیا و بامیه توصیه نمی کنیم، گفت: برای تامین قند خون لازم نیست که حتما از این مواد قندی استفاده شود، هر چه قدر کمتر از مواد قندی استفاده شود بهتر است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که حجم غذایی خود را در ماه رمضان افزایش می دهند به جای کاهش و تناسب وزنی در ماه رمضان اضافه وزن پیدا می کنند بنابراین توصیه می کنیم که افراد از پرخوری در ماه رمضان اجتناب کنند.

برچسب ها: تدبیر24 مواد قندی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: