ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۴۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷

فتوای امام(ره) در شب های مهتابی

اگر شب از زمره ليالى مقمره (شب هاى مهتابى) بود _ يكربع تا بيست دقيقه‌اى با تأخير نماز مى‌خواندند. فتوايى كه بعد از ايشان، به سبب اجتهادات ديگر مراجع وقت، متروك شد، در حاليكه به نظرم كاملا صحيح است.
تدبیر24 :یادگار امام با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامش، به بیان خاطره‌ای از امام (ره) در روزهای ماه رمضان پرداخت.

متن اين یادداشت به شرح زیر است:

يادش به خير، سحرهاى ماه مبارك رمضان، معمولا نماز صبح را به امامت حضرت امام مى‌خوانديم. من تازه به سن بلوغ رسيده بودم و روزه مى‌گرفتم. پدرم و امام روزه نمى‌گرفتند. امام بعد از سكته قلبى در سال ١٣٥٨ ديگر روزه نگرفتند و مرحوم حاج احمد آقا به سبب اينكه زخم معده داشتند، روزه نمي‌گرفتند. البته برخى سال‌ها چند روزى را امساك مى‌كرد ولى وقتى معلوم مى‌شد كه ضرر دارد، ديگر روزه نمى‌گرفت.

آن سال‌ها مثل امسال رمضان در تابستان واقع شده بود و روزهاى بلند امكان روزه‌دارى را از بيماران سلب مى‌كرد. نماز مغرب را خيلى از اوقات به امام اقتدا مى‌كردم. امام نماز جماعت نمى‌خواندند و تنها وقتى كسى از اعضاى خانواده خدمتشان مى‌رسيد، جماعت خانوادگى بر پا مى‌شد. صبح ها هم _ اگر شب از زمره ليالى مقمره (شب هاى مهتابى) بود _ يكربع تا بيست دقيقه‌اى با تأخير نماز مى‌خواندند. فتوايى كه بعد از ايشان، به سبب اجتهادات ديگر مراجع وقت، متروك شد، در حاليكه به نظرم كاملا صحيح است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: