ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۴۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱

نقش احمدی نژاد در بازگشت حبیب به ایران+عکس

برخی بر این باورند که سمیر زند(محمدحسین خزعلی) فرزند آیت الله خزعلی که کلیپی با حبیب منتشر کرده، عامل بازگشت این خواننده به ایران بوده
تدبیر24 : شاخص ترین چهره که در ایران ماند و البته نتوانست نه آلبوم و کنسرتی در ایران ارائه کند، حبیب محبیان بود که امروز درگذشت.

برخی بر این باورند که سمیر زند(محمدحسین خزعلی) فرزند آیت الله خزعلی که کلیپی با حبیب منتشر کرده، عامل بازگشت این خواننده به ایران بوده ولی بررسی ها نشان می دهد، اگرچه ممکن است تلاش فرزند آیت الله خزعلی تاثیر گذاشته باشد ولی گرفتن مجوز بازگشت وی به ایران قطعا کاری دشوار است که فردی متولد سال 61 بتواند انجام دهد.

گویا، محمود احمدی نژاد به صدای برخی خوانندگان قبل از انقلاب علاقه مند بود. او منهای اینکه به طور کلی معتقد به کمی آسان گیری در حوزه های فرهنگی مرتبط با دین بود و برنامه هایی برای بازگشت برخی خواننده های قبل از انقلاب داشت، شنیده شده مشخصا هوادار سیاوش قمیشی بود و حتی در یکی از سفرها با نیویورک قصد داشت او را در هواپیمای خود به ایران برگرداند.

زمینه بازگشت حبیب به ایران را نیز می توان تا حدودی تصمیم وی دانست چرا که شنیده ها حاکیست پس از آمدن حبیب به ایران دیداری با احمدی نژاد و یکی از نزدیکان خاصه احمدی نژاد داشته است اگرچه این دیدار هم نتوانست مشکل حبیب در ارائه آلبوم و برگزاری کنسرت در ایران را برطرف کند.

گفتنی است، دید باز و غیرسیاسی بخش فرهنگی نهادهای مسئول و خاص را در بازگشت حبیب و امثال وی به ایران را نمیتوان نادیده گرفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: