توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
يکشنبه ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۶۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲

ممکن است احمدی نژاد تایید صلاحیت نشود

تدبیر24 :یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اتمام دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد را نباید به منزله کناره گیری او از صحنه سیاست تلقی کرد.

ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار آستان افزود:همانطور که آقایان هاشمی ،خاتمی و حتی روحانی پایان حضورشان در دولت به معنای حذف از سیاست نبوده و نخواهد بود .

وی با تاکید براین مطلب که ممکن است سفرهای استانی احمدی نژاد طبیعی باشد ،اظهار داشت:او حتی می تواند از این سفرها اهداف انتخاباتی داشته باشد چراکه احمدی نژاد همچون روسای جمهور قبل قطعا تمایل دارد دوباره رییس جمهور شود .

این تحلیلگر اصولگرا درباره تایید صلاحیت رییس دولت دهم ،تاکید کرد:بررسی صلاحیت ها در اختیار شورای نگهبان است البته قرائنی وجود دارد دال براینکه ممکن است احمدی نژاد تایید صلاحیت نشود و شورای نگهبان برای اینکار دلیل کافی دارد .

ایمانی بر عدم تمایل اصولگرایان به بازگشت احمدی نژاد به صحنه قدرت اشاره کرد و گفت:بعید است با فرض اینکه او تایید صلاحیت هم شود مورد حمایت اصولگرایان قرار گیرد درواقع چنین حمایتی به هیچ وجه صورت نخواهد گرفت.

این چهره نزدیک به تفکر اصولگرایی درباره پرداختن به کاندیداتوری احمدی نژاد از سوی اصلاح طلبان، اظهار داشت:من فکر می کنم اصلاح طلبان تعمدا موضوع نامزدی ایشان را پررنگ می کنند چراکه با دو قطبی کردن فضای سیاسی کشور به دنبال منافع جناحی خودشان هستند.

منبع:آستان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: