آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

می‌خواهم مشاور روحانی باشم

اکبر ترکان گفت: بنده افتخارم این است که اگر آقای روحانی بپذیرند، به عنوان مشاور در کنار رئیس‌جمهور منتخب باشم.
اکبر ترکان مشاور حسن روحانی که در مورد کابینه یازدهم با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این پرسش که آیا نام شما برای وزارت نفت معرفی شده است، گفت: خیر، آقای زنگنه برای وزارت نفت مطرح هستند.

وی افزود: بنده افتخارم این است که اگر آقای روحانی بپذیرند به عنوان مشاور در کنار رئیس جمهور منتخب باشم.

نماینده رئیس جمهور منتخب برای تعامل در انتقال دولت در مورد روند این انتقال نیز گفت: انتقال دولت بعد از تنفیذ و تحلیف صورت می‌گیرد و بعد از تحلیف تمام مسئولیت‌های رسمی به عهده حجت‌الاسلام روحانی خواهد بود.
منبع:598

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: