ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۵۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱

«موریانه زمین خواری» دستگیر شد

تدبیر24 :دادستان عمومی و انقلاب پردیس گفت: یکی دیگر از زمین خواران شرق تهران، معروف به «موریانه زمین خواری» در حوزه شهرستان پردیس دستگیر و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

حیدر فتاحی دادستان عمومی و انقلاب پردیس در گفت‌وگو با میزان از کشف چند فقره زمین خواری در شهرستان پردیس خبر داد و گفت: در راستای مبارزه با زمین خواری یکی دیگر از زمین خواران شرق تهران با نام مستعار (م .ب) معروف به «موریانه زمین خواری» در حوزه شهرستان پردیس دستگیر و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

وی افزود: مشارالیه با توسل به اقدامات متقلبانه مقادیر چشمگیری از اراضی را که اساسا متعلق به بیت المال بوده است را تصرف کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب پردیس تصریح کرد: میزان تصرفات این فرد در چهار پلاک ثبتی بوده است که مساحت تقریبا 47 هزار و 528 متر مربع بوده است.

فتاحی یادآور شد: این پرونده در حال تکمیل تحقیقات است و احتمال اینکه متهم در مکان‌های دیگر نیز تصرفاتی داشته باشد، وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: