ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴

اتاق فكر عليه دولت حتما وجود دارد

تدبیر24 :ديروز معاون سياسي وزير كشور با تاييد اتاق فكر بر عليه دولت مهر تاييدي بر اظهارات چندي قبل سخنگوي دولت و ديگر دولتمردان و دلسوزان زد. مخالفان دولت بيش از هميشه مي‌خواهند دولت در يكسال پاياني خود موفق نباشد و از اين طريق بر آرزوهاي خود مبني بر ۴ ساله بودن دولت روحاني رنگ واقعيت بزنند كه البته انتخابات ۷ اسفند مجلس نشان داد تلاش‌هاي اتاق فكر عليه دولت پاسخ معكوس مي‌دهد و آناني از گردونه حذف مي‌شوند كه از طيف مخالفان دولت بودند. ديروز محمد حسين مقيمي درباره اظهارات نوبخت درباره تشكيل اتاق فكر عليه دولت گفت: ما بايد عملكرد دولت را دائما به اطلاع مردم برسانيم، اما برخي دوست ندارند دولت كار خود را با موفقيت پيش ببرد و براي هدف خود هر تلاشي انجام مي‌دهند. اگر گزارش روز گذشته آقاي رئيس‌جمهور خدمت رهبر انقلاب به صورت كامل ازصداوسيما پخش شود، خيلي از منتقدان در رفتار خود تجديدنظر خواهند كرد. مقيمي ادامه داد: حتما كساني هستند كه اين اتاق فكر را عليه دولت تشكيل مي‌دهند در غير اين صورت سخنگوي دولت چنين مساله‌اي را مطرح نمي‌كرد. يكي از موضوعاتي كه تصور مي‌شود تصميم به اجراي آن در همين اتاق فكر گرفته شده بود ايجاد ترديد در بي‌طرف بودن دولت است چنانكه حدادعادل اظهاراتي درباره دخالت دولت در امر انتخابات مطرح كرد و مسئولان از او خواستند مدارك و مستندات خودش را بيان كند كه ديروز مقيمي در پاسخ به اين سوال كه آيا در نهايت حداد عادل مستنداتي از اظهارات خود براي دخالت دولت در انتخابات مجلس ارائه كرد گفت: خير اين هم از همان مسائلي بود كه نسبتي را به مديران دولتي كه يك انتخابات خوب برگزار كردند مي‌دهند و بعد قادر به ارائه مستندات نيستند يا مي‌گويند منظور ما چيز ديگري بوده است. وي افزود: وقتي بحث دخالت دولت در انتخابات را مطرح مي‌كنيم بايد استدلال‌هاي لازم را داشته باشيم چرا كه اين مساله در اذهان مردم باقي مي‌ماند. آقاي حداد اگر مداركي داشتند ارائه مي‌كردند. بهتر است همه ما در مصاحبه‌هاي خود دقت كنيم و بدون مستندات كافي هر حرفي را مطرح نكنيم.

در صورت نياز مديران تغيير مي‌كنند

تغيير مديران هم موضوع ديگري است كه دلسوزان بر آن تاكيد دارند و اين تغييراتي را عاملي براي پويايي بيشتر وزارتخانه‌ها مي‌دانند كه مقيمي در اين باره گفت: فعلا تصميمي براي تغيير نيست اما در صورتي كه نياز باشد حتما اين كار را انجام مي‌دهيم. معاون سياسي وزارت كشور همچنين درباره انتخابات اهر و هريس نيز گفت: در اين مورد شوراي نگهبان دليل ابطال انتخابات را هنوز به وزارت كشور اعلام نكرده است. مقيمي درباره جلسه كميسيون ماده ۱۰ احزاب گفت: ما هم منتظريم نمايندگان مجلس دهم نمايندگان خود را به ما معرفي كنند تا بتوانيم جلسات اين كميسيون را برگزار كنيم. براي همين مدت‌هاست كه كميسيون ماده۱۰ احزاب برگزار نشده است. وي درباره شكايت وزارت كشور از برخي رسانه‌ها براي انتشار اخبار تبليغاتي در دوره انتخابات مجلس گفت: ما شكايت خود را تقديم قوه قضائیه كرديم و گويا در قوه قضائیه نيز پرونده‌اي در اين راستا تشكيل شده است اما نمي‌دانم براي اين افراد تعيين وقت شده يا خير. وي با اشاره به موضوع حقوق‌هاي نامتعارف گفت: نبايد فراموش كنيم برخي شركت‌ها ضوابط و مقرراتي داشتند كه طبق آن دريافتي برخي از مديران نامتعارف بوده است، اين قوانين مربوط به اين دولت نيست، بلكه از قديم وجود داشته، بنابراين قوانين بايد اصلاح شود.

برچسب ها: تدبیر24 اتاق فکر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: