ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷

رشد شدید تعداد میلیونرهای ایران تا 2025

پیش بینی می شود تعداد میلیونرهای مقیم امارات متحده تا سال 2015 رشدی 50 درصدی داشته باشد. این گزارش از سوی گزارش ثروت در سال 2016 در خاورمیانه از سوی موسسه نیو ورلد ولس (ثروتمندان دنیای جدید) تهیه شده است.

رشد شدید تعداد میلیونرهای ایران تا 2025

سرویس بین الملل «انتخاب»؛ البوابه نوشت: پیش بینی می شود تعداد میلیونرهای مقیم امارات متحده تا سال 2015 رشدی 50 درصدی داشته باشد. این گزارش از سوی گزارش ثروت در سال 2016 در خاورمیانه از سوی موسسه نیو ورلد ولس (ثروتمندان دنیای جدید) تهیه شده است.

به گزارش «انتخاب»؛ این گزارش نشان می دهد امارات میزبان 72,000 نفر با درآمد خالص بالا در 2015 بوده است که دارایی هر یک بیش از 1 میلیون دلار بوده است.

هر چند پیش بینی می شود این تعداد به میزان 50 درصد افزایش داشته باشد، اما در قطر نیز انتظار می رود شاهد رشد 45 درصدی از 28,000 نفر در سال 2015 بوده، و عربستان نیز از 54000 نفر کنونی با 40 درصد افزایش همراه باشد.

بنا به این گزارش رشد تعداد ثروتمندان در اردن با 75 درصد افزایش بیشترین میزان را داشته و در ایران نیز 70 درصد افزایش پیدا کند.

در این گزارش آمده پیش بینی میزان بالای رشد در ایران با برداشته شدن تحریم ها و انتظار فرصت های اقتصادی حاصل از آن مربوط باشد.

در ادامه این گزارش آمده، رشد درآمد در کشورهای بسیاری در منطقه، به ویژه ترکیه، عربستان و لبنان تحت تاثیر تنش های ادامه دار سیاسی و مذهبی در منطقه محدود شده است. سقوط قیمت نفت نیز مولفه دیگری بوده است – قیمت نفت خام از سال 2014 و همچنین در 2015 بسیار کاهش یافته است، که باعث دور شدن سرمایه و کاهش سرمایه گذاری در این کشورها می شود.

طبق این گزارش قطر از سال 2007 تا 2015 در صدر رشد میلیونرها قرار داشته، که دارای 80 درصد توسعه در مقایسه با 60 درصد توسعه در امارات و 25 درصد در عربستان بوده است.

به نقل از این گزارش، تعداد افراد با سرمایه فراعادی در قطر به موجب رشد قوی خدمات مالی کشوری، رسانه ها، ارتباطات، ساخت و ساز و بخش املاک و مستقلات، رشد چشمگیری داشته است.


برچسب ها: تدبیر24 میلیونر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: