ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۵۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۷

ولایتی گزینه جدی جانشینی روحانی

علی‌اکبر ولایتی به‌عنوان جدی‌ترین گزینه‌ ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است.
به گزارش تدبیر24، علی‌اصغر فتحی مسئول دفتر علی‌‌اکبر ولایتی در گفت‌وگو با تسنیم با اعلام این خبر گفت: گزینه‌های مختلفی برای ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام شده که آقای ولایتی هم از جمله این گزینه‌ها است اما هنوز ریاست وی بر این مرکز به نتیجه قطعی نرسیده است.

وی در پاسخ به این سؤال "آیا آقای ولایتی در این خصوص دیدارهایی داشته است؟" گفت: در جریان این موضوع نیستم.

براساس این گزارش، از چندی پیش گزینه‌هایی از جمله محمدرضا عارف، آیت‌الله امینی، حجت‌الاسلام ناطق‌نوری و آیت‌الله دری نجف‌آبادی برای ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح بودند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی چندی پیش به خبرنگار تسنیم دراین‌باره گفته بود: با بنده دراین‌باره صحبتی نشده و همچنان مشغول انجام وظیفه در استان مرکزی هستم.

قدرت‌الله علیخانی مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص هم درباره ریاست مرکز تحقیقات، چندی پیش اعلام کرد که ریاست این مرکز به ناطق نوری یا آیت‌الله امینی واگذار خواهد شد اما چندی بعد، سایت‌های نزدیک به جریان اصلاح‌طلب، از حضور اکبر هاشمی رفسنجانی در ردای ریاست مرکز تحقیقات خبر دادند.

در همین زمینه، محمد هاشمی رفسنجانی برادر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که اکبر هاشمی رفسنجانی طبق اساسنامه مجمع، خودش می‌تواند ریاست مرکز تحقیقات را به‌عهده بگیرد.

پیش از این، حجت‌الاسلام حسن روحانی در دوران قبل از ریاست جمهوری، ریاست مرکز تحقیقات را به‌عهده داشته است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
صنعتگر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۹
0
0
حضوردکترعارف درمرکزتحقیقات استراتژیک موجب خشنودی هواداران ایشان واصلاح طلبان وحتی محبوبیت بیشترجناب هاشمی خواهدشد
نظر شما: