ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷

یک میلیارد دلار برای خلع مرسی

یک فعال سعودی اعلام کرد که دولت کشورش مبلغ یک میلیارد دلار به ارتش مصر داد تا علیه «محمد مرسی» کودتا کند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتن‌تایمز، یک فعال سعودی اعلام کرد که دولت وی یک میلیارد دلار به ارتش مصر برای راه‌اندازی کودتا علیه دولت «محمد مرسی» رئیس‌جمهور سابق مصر و ایجاد یک دولت موقت تخصیص داده است.
«مجاهد بن حارث بن حمام» فعال سیاسی عربستان سعودی که کمپین فعالی در شبکه «توییتر» علیه فساد دولت سعودی برپا کرده است، گفت که «عبدالفتاح السیسی» این مبلغ را در ۳ ژوئیه (۱۲ تیرماه) از دولت عربستان دریافت کرده است و علت این رشوه‌دهی این بود که انتقال قدرت در مصر به آرامی جریان پیدا کند.
بر اساس این گزارش، دولت عربستان هم‌اکنون مطمئن نیست که آیا این کمک به ارتش مصر عاقلانه بوده یا خیر زیرا «ملک عبدالله» به خوبی به این امر واقف است که شکست کودتا در مصر برای عربستان فاجعه‌بار خواهد بود زیرا روی کار آمدن هر دولتی غیر از دولتی که عربستان به آن کمک کرده است قوی‌تر از دولت قبلی است و سیاست‌های ضد سعودی را دنبال خواهد کرد.
خبرگزاری یونایتد پرس اینترنشنال گزارش کرد که مجاهد بن حارث بن حمام در توییتر خود نوشت: این دلیلی است که ملک عبدالله یکی از حامیان استفاده نامحدود از زور در سرکوب معترضان مصر است. ملک عبدالله نه تنها از کودتا حمایت می‌کند و در تلاش است تا دیگران را متقاعد به پذیرش فرصت‌‌های جدید کند، بلکه به السیسی نیز کمک می‌کند.
این فعال سیاسی سعودی تصریح کرد: پادشاه عربستان در تلاش است تا در غرب اعمال نفوذ کند تا اقداماتی را از جمله انتقاد از دولت مصر صورت دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: