ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

اسامی جدید اصولگرایانی که در سال 96 رقیب احتمالی روحانی می شوند

تدبیر24 :اعتماد نوشت:اصولگرایانی که نمی‌خواهند روحانی در پاستور بماند برای تحقق این هدف از محمود احمدی‌نژاد حمایت خواهند کرد یا محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی؟

 يا آنكه رو به چهره‌هاي جوان‌تر و جديدتري خواهند آورد؟ چهره‌هايي كه پس از شكست جليلي و قاليباف سعي كرده‌اند رنگ و بوي آنان را بگيرند و با توان و موقعيت و ابزار در اختيار چوب لاي چرخ دولت روحاني بگذارند تا در روز موعود، خود را منجي ملك و ميهن معرفي كنند. همين است كه در ميانه سياهه فهرست كانديداهاي احتمالي اصولگرايان و جايي كه نام‌هايي همچون محمود احمدي‌نژاد، محمد باقر قاليباف، عزت‌الله ضرغامي و سعيد جليلي ديده مي‌شود نام‌هاي جديدتري هم وجود دارد: «پرويز فتاح، محمد حسين صفارهرندي، عليرضا زاكاني، علي باقري كني و صادق واعظ‌زاده.» بايد به انتظار نشست و ديد كدام يك از گروه‌هاي جناح راست در انتخابات ٩٦ «با روحاني» خواهند بود و كداميك از احزاب نو اصولگرايان «بر روحاني»
برچسب ها: تدبیر24 96
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: