آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۵۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴

اعتراض خانواده‌ها به تعطيلي مدارس تيزهوشان

تدبیر24 :معاون سازمان پرورش استعدادهاي درخشان گفت: نبود امكانات كافي و مناسب براي دانش‌آموزان و اجراي سياست كاهش تعداد مدارس تيزهوشان، علت تعطيلي برخي از اين مدارس است. تجمع‌كنندگان كه تعداد آنها به حدود ۱۰۰ نفر مي‌رسد به تعطيلي دبيرستان دخترانه فرزانگان يك در خيابان ايتاليا و در منطقه ۶ آموزش و پرورش اعتراض دارند. تعدادي از تجمع‌كنندگان اعلام كردند كه با تعطيلي اين مدرسه براي سال تحصيلي آينده بلاتكليف هستند و قرار است ساختمان اين مدرسه در اختيار اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران قرار بگيرد. يكي از دانش‌آموزان گفت: آموزش و پرورش شهر تهران علت تعطيلي دبيرستان دخترانه فرزانگان يك را ادغام آن با مدرسه ديگر اعلام كرده و آن مدرسه به محل مدرسه اول بسيار دور بوده و از جهتي باعث شلوغي مدرسه دوم شده است. طرح تعطيلي برخي از مدارس استعدادهاي درخشان سال گذشته با تعطيلي ۵ مدرسه در شهر تهران كليد خورد و امسال نيز با شروع فصل تابستان و تعطيلي مدارس، برخي از اين مدارس نيز در طرح تعطيلي براي سال تحصيلي آينده قرار گرفته‌اند.
برچسب ها: تدبیر24 تیزهوشان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: