ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۶۵۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹

حکم جلب مدیرعامل آسمان تکذیب شد

تدبیر24 :روابط عمومی شرکت هواپیمایی آسمان امروز(شنبه) اعلام کرد: دیروز(جمعه) در برخی از سایت های خبری به نقل از عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه های کشور مطلبی منتشر شده که برای مدیرعامل هواپیمایی آسمان به دلیل عدم پرداخت بدهی به شرکت فرودگاه های کشور، حکم جلب صادر شده است.
شرکت هواپیمایی آسمان ضمن تکذیب این خبر اعلام کرده است: هواپیمایی آسمان یک شرکت دولتی است؛ در تبصره 23 روزنامه رسمی کشور چهارم خردادماه امسال آمده، دولت مکلف است معادل بدهی حسابرسی شده شرکت خدمات هوایی کشور به دولت و شرکت‌های دولتی را با مطالبات از شرکت مذکور به استثنای بدهی‌های مالیاتی تا سقف 10 هزار میلیارد ریال تهاتر کند و خزانه‌ داری کل کشور مکلف است معادل مبلغ تهاتر مذکور را به حساب بستانکار و بدهکار دستگاه‌های اجرایی ذیربط و شرکت‌های دولتی مربوط منظور و بدهی آنها را تسویه کند.
براساس اطلاعیه روابط عمومی شرکت هواپیمایی آسمان، این شرکت هوایی به عنوان یک شرکت دولتی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین شرکت‌ فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است و هر دو شرکت زیرمجموعه دولت هستند و از تبصره 23 مصوبه مجلس شورای اسلامی پیروی می‌کنند؛ بنابر‌این شرکت هواپیمایی آسمان بدهی سنواتی به شرکت‌ فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ندارد و حکم جلب مدیرعامل هواپیمایی آسمان نیز تکذیب می‌شود.
به گزارش ایرنا، اواخر خردادماه امسال عضو هیات مدیره و مدیرکل دفتر حقوقی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرده بود که پرونده قضایی مربوط به بدهی ایرلاین‌ها به این شرکت همچنان باز است و حتی ممکن است بزودی به صدور حکم منجر شود.
به گفته معصومه ابراهیمی، میزان بدهی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت فرودگاه‌ها حدود هفت هزار میلیارد ریال (700 میلیارد تومان) اعلام کرد.
وی افزود: بیشترین این بدهی‌ها مربوط به چهار شرکت بزرگ هواپیمایی است که یکی از آنها باوجود تمهیدات در نظر گرفته شده، هیچ اقدامی برای پرداخت بدهی خود نکرده، اما همچنان از خدمات ما در فرودگاه‌ها استفاده می کند.
به گفته مدیرکل حقوقی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، امسال را آخرین فرصت برای پرداخت بدهی شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد و افزود: ما در حال ایجاد تمهیداتی هستیم که پرداخت بدهی شرکت‌ها به ما در روندی قانونی قرار بگیرد و فرصت هرگونه تخطی از ایرلاین گرفته شود.
هم اکنون تعدادی از شرکت هواپیمایی به جز بدهی به شرکت فرودگاه ها و 10 هزار میلیارد ریال(یک هزار میلیارد تومان) به شرکت ملی نفت ایران بابت سوخت بدهکارند و دولت بتازگی تهاتر شدن این بدهی ها را با بخش های مختلف تصویب کرده است.
برچسب ها: تدبیر24 اسمان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: