ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۶۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

چرا در ماه رمضان نرخ جرائم کاهش می یابد؟

تدبیر24: عبادت و نماز خواندن به صورت گروهی و جمعی و نیایش هنگام افطار و سحر علاوه بر اینکه فضای معنوی در خانواده ایجاد می کند باعث استحکام نظام خانواده نیزمی شود.

دکتر مریم یوسفی جامعه شناس و مدرس دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار آستان گفت:در ماه رمضان آمار فساد،جرائم،خشونت ها و دعواهای خیابانی کاهش پیدا می کند.از این رو امنیت روانی مناسبی بر شهر حاکم است.این امنیت از قوت گرفتن روح معنوی هر فرد نشات می گیرد.

این استاد دانشگاه با اشاره به دیگر فضیلت های ماه مبارک رمضان ادامه داد:این فضای امنیت و آرامش باد ثابت نگه داشته شود چون نیاز است تا همه ماه های سال این امنیت در شهرها حاکم باشد و این مهم باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی با اشاره به برخی برنامه های رادیویی و تلویزیونی در ماه مبارک رمضان افزود:برنامه های شبکه قرآن،سریال هایی که درس انساندوستی،معنویت و پاک بودن را ترویج می دهند راهکارهایی را در تربیت روح معنوی و پاسداری از آن بعد از ماه رمضان در فرهنگ سازی خانواده ها مورد توجه قرار گیرد.

به گفته دکتر یوسفی؛کمک به ایتام و کودکان بد سرپرست ،کمک به آزادی زندانیان و شرکت در مراسم های خیریه ای و نیکوکاری از راهکارهای تربیتی این ماه پر فضیلت است.هنگامی که فضای خانواده در ماه رمضان همراه با نیایش و خواندن دعا از مکتب تشیع و امامان باشد فرزندان نیز شاهد نیایش عارفانه والدین خود خواهند بود و نه تنها از بعد جسمانی بلکه از بعد روحانی نیز همین امر در تربیت فرزندان نقش خواهد داشت.

وی تاکید کرد:کمک به نیازمندان مهم ترین درسی است که در این ماه پربرکت می توان به اعضای خانواده یاد داد.الگوبرداری از این رفتارها آینده نسل جوان را می سازد.از سوی دیگر آمارها نشان می دهد حتی خلافکاران و مجرمان و بزهکاران در این ماه تادیب می شوند و ماه تهذیب نفس ماهی است که باید با نهادینه کردن دوباره ارزش ها به انسان هایی که راه خلاف می روند مسیردرست زندگی کردن را آموخت.

منبع:آستان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: