ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

لطیفه ایرانی‌ها درباره رفراندم بریتانیا!

تدبیر24: درپی رأی 52درصدی مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا در قبال 48 درصدی که به ماندن و ادامه عضویت رأی دادند،کاربران خوش ذوق ایرانی شبکه های اجتماعی در همان ساعات اولیه از این سوژه لطیفه ساخته و در فضای مجازی منتشر کرده اند.
 
لطیفه هایی که از یک سو نشان دهنده قریحه ایرانیان است و ازجانب دیگر ازنگاه و تحلیل و علاقه سیاسی هم میهنان خصوصا جوانان حکایت می کند.
 
به گزارش عصر ایران، بیش از همه این لطیفه منتشر شده که پس از اعلام نتیجه (رأی به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) ترکیه گفته است:
 
« من بیام؟! من بیام؟!» - اشاره ای طعنه آمیز به سال ها تلاش و آرزوی دولت های مختلف در ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپایی که هنوز به نتیجه نرسیده است.
 
لطیفه دیگر هم این است:
 
« با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، پیش بینی محمود احمدی نژاد محقق شد! او در دوران ریاست جمهوری و در سفر استانی به همدان گفته بود: کشور انگلیس، یک جزیره کوچولوست در غرب آفریقا! و حالا که از اتحادیه اروپایی می خواهند خارج شوند لابد می روند به غرب آفریقا!»
 
در برخی از گروه‌های تلگرامی نیز جوان‌ترها این پیام را گذاشته‌اند: « نمی‌شود ما هم از خاورمیانه خارج شویم؟!» - با توجه به جنگ و ناآرامی پیوسته در منطقه.
 
اعلام استعفای کامرون (نخست وزیر بریتانیا) که خواستار ماندن در اتحادیه اروپا بود نیز اسباب شگفتی و لطیفه سازی شده و پرسیده اند: «یعنی واقعا رأی مردم این قدر اهمیت دارد؟!»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: