ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۵۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳

هشدار پلیس فتا درباره پروفایل چهره‌های مشهور

تدبیر24پلیس فتا با هشدار نسبت به سوءاستفاده‌هایی که ممکن است با نام افراد مشهور در فضای مجازی انجام شود، اعلام کرد:‌ بیشتر صفحات ایجاد شده در شبکه‌های اجتماعی که به نام افراد مشهور است در واقع متعلق به افراد نیست و فقط به نام آنها و توسط مجرمان سایبری ساخته شده است.
 
 سرهنگ کامبیز اسماعیلی، رییس پلیس فتای استان کرمان در این‌باره گفت: کاربران مراقب صفحه‌های جعلی چهره‌های معروف هنری و ورزشی باشند چرا که بسیاری از صفحات چهره های معروف جعلی است و با عضویت کاربران در این صفحه احتمال افتادن در دام مجرمان سایبری بسیار زیاد است.
 
وی افزود: خانواده ها ضمن نظارت بر فعالیت سایبری کودکان و نوجوانان، حتما به فرزندان خود آموزش‌های لازم در خصوص این صفحات را بدهند تا فرزندانشان قربانی سودجویان فضای سایبر نشوند.
 
اسماعیلی با بیان اینکه یکی از مهمترین قابلیت‌های فضای سایبری جعل هویت است، گفت:‌ بنابراین کاربران نباید به راحتی به افراد غریبه در فضای سایبری اعتماد کنند و باید روابط خود در این فضا را محدود کنند. اعتماد در فضای مجازی بر اساس اطلاعات موجود در صفحات و سایت‌ها می‌تواند برای کاربران پیامدهای ناگواری داشته باشد.
 
رئیس پلیس فتای کرمان اظهار کرد: متاسفانه قربانیان این صفحات جعلی، اغلب کودکان و نوجوانان هستند که به راحتی اعتماد و فکر می‌کنند که صفحه چهره مورد نظر آنها مربوط به خود وی است، غافل از این که این گونه نیست.
 
وی به کاربران توصیه کرد: از واریز وجه نقد طی تقاضای این افراد در شبکه های اجتماعی تحت هر عنوانی خودداری کنند و همچنین از ارسال عکس و مطالب شخصی و محرمانه برای این صفحات اجتناب کنند و به هیچ عنوان قرار ملاقات حضوری با آنان نگذارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: