ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۵۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸

کمبود امگا 3، عامل اصلی افسردگی بعد از زایمان

تدبیر24تحقیقات فراوانی در طی سال ها پژوهش محققان نشان داده است که اغلب زنان بعد از زایمان به افسردگی مبتلا می شوند و افسردگی بعد از زایمان نیز در دسته اختلالات رفتاری قرار گرفته است.

به گزارش آستان از ساینس؛محققان دریافتند زنانی که به شیوه سزارین نوزادان شان متولد می شوند این زنان بعد از زایمان بیشتر در خظر افسردگی بعد از زایمان قرار می گیرند.

از این رو بررسی ها حاکی از آن است که زنانی که سزارین می شوند مستعدتر از زنانی که طبیعی زایمان می کنند.

البته مطالعات اخیر نشان می دهد بین رژیم غذایی با بیماری های روانی ،روحی و اختلالات خلقی و افسردگی ارتباط نزدیکی وجود دارد.

اخیرا محققان پی برده اند افسردگی در زنان به دلیل کمبود ریز مغذی هایی مانند آنتی اکسیدان،ویتامین ها ،روی ،منیزیم،ویتامین های گروه ب مانند اسیدفولیک،ویتامین دی،سلنیوم،اسیدهای چرب امگا3 است.

به خصوص اینکه کمبود امگا3 در بروز افسردگی بعد از زایمان بسیار اثر گذار تر است. با توجه به اینکه امگا3  از مادر به جنین و سپس از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود میزان این اسید چرب در دوران بارداری و حداقل 6 هفته بعد از زایمان به شدت کاهش پیدا می کند.

منبع:آستان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: