ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۵۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰

تنهایی چه بلایی برسر حافظه انسان می آورد؟

تدبیر24: مطالعه محققان دانشگاه واترلو کانادا نشان می دهد عواملی نظیر تنها بودن یا دوست داشتن می تواند بر قدرت استدلال عاقلانه فرد تاثیر گذارد.
این مطالعه، استدلال عقلانی را تلفیقی از توانایی های همچون انعطاف فکری، توجه به دیدگاه سایرین و در نظرگرفتن تراضی و مصالحه تعریف می کند.

ایگور گروسمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این تحقیق منکر نقش شخصیت در عقل و منطق نیست، اما این تمام تصویر نیست. موقعیت های زندگی روزمره بر شخصیت ما و توانایی استدلال منطقی ما تاثیر می گذارد.»
محققان با بررسی شرایط و موقعیت های که افراد تحت آن، منطق خودشان را نشان دادند، دریافتند تنهایی موجب تضعیف قدرت استدلال افراد می شود.
افرادی که ارتباطات خوبی با دوستان خود دارند از قدرت استدلال بیشتری نیز برخوردار هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: