ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳

اجحاف به مردم

شهردار تهران به فراخور رويكرد سياسي خود در ١١ سال گذشته مرتبا جهت فرمان خود را با اَشکال متفاوت و متضاد تغییر داده و در شرایطی که تهران در تمام حوزه‌ها دچار آسیب شدید است، ایشان مشغول فعاليت سیاسی و جناحی است.
تدبیر24: غلامرضا انصاری- با توجه به تبلیغات جدید شهرداری تهران در هفته اخیر، که در بخشی از بیلبوردها و تابلوها، در حوزه اجتماعی کشور دیگری اظهارنظر شده‌است؛

- اول: متذکر می‌شوم که این اقدام به لحاظ جهت‌گیری کلان، مخالف سیاست‌های رسمی نظام، دولت و شروع یک حرکت بیهوده و خطرناک است.
- دوم: با توجه به تشدید و چندلایه‌شدن آسیب‌های اجتماعی در ایران که باعث نگرانی سران نظام به‌ویژه مقام معظم رهبری شده، این نوع فرافکنی‌ها چه وجهی دارد؟
- سوم: این رفتار بیشتر مایه دلخوشی تندروها و چوب‌لای‌چرخ دولت و رأی اکثریت مردم است.
- چهارم: این اقدام منافعی برای کشور نداشته و صرفا به‌نفع پیمانکاران این بیلبوردها و دست‌های پشت‌ پرده است.
- پنجم: در کدام‌یک از وظایف شهرداری این‌گونه تبلیغات تندروپسند آمده است و چگونه شهرداري چنین مسئولیتی را احساس کرده است؟
- ششم: چنین رفتارهایی اجحاف به مردم و به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر است و شهرداری به‌عنوان یکی از متولیان امور اجتماعی این‌گونه آمار دیگر کشورها را به رخ می‌کشد تا صورت‌مسئله گم‌شود.

اگر این هزینه‌ها صرف ساماندهی کارتن‌خواب‌ها می‌شد، دست‌کم دو، سه درصد مشکلات این گروه حل می‌شد. شهردار تهران به فراخور رويكرد سياسي خود در ١١ سال گذشته مرتبا جهت فرمان خود را با اَشکال متفاوت و متضاد تغییر داده و در شرایطی که تهران در تمام حوزه‌ها دچار آسیب شدید است، ایشان مشغول فعاليت سیاسی و جناحی است. سؤال این است که کدام جامعه‌شناس و آسیب‌شناس صاحب‌نظر این روش‌ها را برای حل مسائل و آسیب‌ها تأیید و امضا می‌کند؟ به‌راستی مشاوران شهردار محترم در مسائل اجتماعی چه کسانی هستند؟!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: