ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵

کدام استان کشور،کمترین پرونده نزاع را دارد؟

تدبیر24: سازمان پزشکی قانونی از کاهش 3/3 درصدی مراجعان پرونده‌های نزاع به مراکز پزشکی قانونی در 2ماهه نخست امسال خبر داد.

 دراین مدت، 92 هزار و 473 مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (1394) با شمار95 هزار و 643 مراجعه‌کننده دراین خصوص 3/3 درصد کاهش یافته است.از کل مراجعان نزاع در این مدت 63هزار و 342 نفر مرد و 29 هزار و 131نفر زن بودند.

تهران بیشترین و ایلام کمترین مراجعان
براساس این گزارش، در این مدت استان‌های تهران با 16 هزار و 207، خراسان رضوی با هفت هزار و 121، اصفهان با 6 هزار و 648 تن بیشترین و استان‌های ایلام با 556، خراسان جنوبی با 642 و سمنان با 831 تن، کمترین آمار مراجعان نزاع را داشتند.آمار مراجعان نزاع در اردیبهشت امسال نیز با کاهش 7/4 درصدی مواجه بود؛ در این ماه 48 هزار و 255 مصدوم به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند.پزشکی قانونی در این گزارش به مراجعان نزاع توصیه کرده است، ظاهر خون آلود، تأثیری در صدور نظریه کارشناسی توسط پزشکی قانونی ندارد، آنچه مبنای صدور نظریه کارشناسی در خصوص جراحات است، نوع جراحت و عمق آن است.

 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: