ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵

دلنوشته برای کیارستمی

 تدبیر24: عبدالجبار کاکایی-معصومیت پنهان شده در نهاد جامعه ایرانی حس بومی در روابط افراد جامعه و استفاده از ظرفیت سینما برای نشان دادن دردها و زخم‌ها کشف بزرگی بود که نسل من از کیارستمی آموخت. درست آن کسی بود که طراز فهم ملی از جهان پیرامونم بود نه قدیس نه انقلابی روایتگری صحیح و سالم از لایه‌های تو در توی جامعه ایرانی جمعیت‌شناسی خبره با دوربینی که کاشف رنج روزگارم بوده «خانه دوست کجاست» جهت نگاهم را به سمت این شخصیت تغییر داد؛ البته شعاع انسانی نگاه کیارستمی در مستندها و روایت‌های بومی و غیربومی‌اش پیوسته توجهم را جلب می‌کرد مثل بیضایی و اخوان و سپهری و شجریان و دولت‌آبادی و شفیعی کدکنی دوستش دارم و از زمره سرمایه‌های ملی و میراث فرهنگ و هنر سرزمینم می‌دانمش، از نگاه هوشمندانه‌اش به حافظ و سعدی تا روایت هنر عکاسی‌اش در روزگار بحران‌های اجتماعی ستودنی و شایسته تکریم است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: