ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

آقاي عارف به دنبال قهر با دولت نيست

 تدبیر24داريوش قنبري،عضو شوراي مرکزي حزب مردمسالاري در گفتگو با خبرنگار سياسي آريا در خصوص علت عدم حضور آقاي عارف در جلسه مشترک دولت و مجلس، گفت: نمي شود گفت اگر کسي در اين مراسم افطاري شرکت نکرد، قهر يا دلخور است. به هر حال طيف تندروي اصولگرا هر چه به انتخابات رياست جمهوري بيشتر نزديک مي شويم، سعي مي کند از اين فضا بيشتر استفاده تبليغاتي کند. مسئله شرکت نکردن آقاي عارف هم ربطي به اين بحث ها و حاشيه ها ندارد، شايد ايشان به دليل برخي مسائل شخصي در اين مجلس شرکت نکردند. فکر نمي کنم آقاي عارف دنبال چنين مسائل و قهر با دولت باشد، قطعا چنين موضوعي مطرح نيست.
قنبري در ادامه در خصوص علت سکوت آقاي عارف، گفت: سکوت آقاي عارف به دليل منزوي شدن ايشان نيست. در هر صورت لزومي ندارد که بعد از وقوع هر اتفاقي، ايشان حتما در آن مورد صحبتي کنند. آقاي عارف و آقاي لاريجاني رقابت دوستانه اي با هم داشتند. اينگونه نبوده که هر دو، در طيف متفاوت و در مقابل هم باشند. آقاي عارف هم به فراخور بحث رياست مجلس، در آن زمان حضور بيشتري در رسانه ها داشته است، حالا اين موضوع تمام شده و نيازي به صحبت درباره آن نيست. فراکسيون اميد در مجلس بيش از 100عضو دارد و از فراکسيون هاي تعيين کننده در اين مجلس است. آقاي عارف هم به عنوان رئيس اين فراکسيون شخصيتي تاثير گذار در مجلس است. بحث انزواي آقاي عارف به هيچ وجه مطرح نيست و ايشان در حال برنامه ريزي هاي کار خود  براي آينده و حل مسائل و مشکلات کشور هستند. آقاي عارف کلي برنامه براي مجلس داشتند، که بايد اين برنامه ها را عملي کنند. آقاي عارف در جلسه تقدير و تشکر از اعضاي شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان بيان کردند، که اين هنوز آغاز راه است و برنامه هايي را که براي حل مسائل و مشکلات کشور و مردم دارند، از اين به بعد بايد ارائه کنند. آقاي عارف در ماههاي آينده حضور تاثير گذار خودشان را در مجلس و در راس فراکسيون اميد به نمايش خواهند گذاشت.
عضو شوراي مرکزي حزب مردمسالاري در خصوص اينکه آيا گلايه هاي اصلاح طلبان از دولت، باعث شرکت نکردن آقاي عارف در جلسه مشترک دولت و مجلس شده است؟، گفت: اين بحث ها، تنها بحث هاي تفرقه انگيزي است که عمدتا اصولگرايان افراطي به دنبال دامن زدن به آنها هستند. استراتژي دولت در انتخاب رئيس مجلس، استراتژي بي طرفي بوده و خيلي در اين خصوص نمي شود دولت را زير سئوال برد که چرا از کانديداي خاصي حمايت نکرده است. اين گلايه ها هم، گلايه هاي اصلاح طلبان نيست. طيف تندرو و افراطي به دليل شکست در انتخابات سال 92، که در سال 94 شکستشان مضاعف شد، روز به روز به سمت انزوا پيش مي روند و دنبال تفرقه افکني بين دولت و اصلاح طلبان هستند. اين طيف بايد بدانند اين آرزو را به گور خواهند برد. اصلاح طلبان و دولت از هم جداشدني نيستند و همچنان اصطلاح طلبان از آقاي روحاني حمايت خواهند کرد.
وي در پايان در خصوص احتمال کانديداتوري آقاي عارف در انتخابات رياست جمهوري سال 96، گفت: آقاي عارف در اين زمينه خودشان بايد اعلام آمادگي کنند، کسي حق ندارد از جانب اصلاح طلبان اظهار نظر کند. اصلاح طلبان خودشان مي توانند در اين زمينه ها صحبت کنند. ضمن اينکه تا آنجا که من خبر دارم آقاي عارف برنامه اي براي شرکت در انتخابات رياست جمهوري 96 ندارند.
برچسب ها: تدبیر24 عارف دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: