اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۶۶۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۳

محبی‌نیا:‌ خودشیفتگی نخبگان اصولگرا را دربرگرفته

 تدبیر24جهانبخش محبی‌نیا  درباره وضعیت اصولگراها برای حضور در انتخابات رباست جمهوری سال 96 اظهار کرد:‌ اصولگراها اکنون در جاده‌ای رانندگی می‌کنند که هموار نیست و دست‌اندازهای زیادی دارد. خودشیفتگی و انانیت بخش زیادی از نخبگان اصولگرایی در واقع فرصتی برای دولت روحانی است که با اطمینان بیشتری در انتخابات حضور پیدا کند.
مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس ادامه داد: البته اگر اجماع اصولگرایی را داشته باشیم و رویکرد این جریان به مباحث اقتصادی و مبارزه با فقر روشن شود،‌ آن زمان شرایط با اکنون متفاوت خواهد بود.
محبی‌نیا در پاسخ به این سوال که آیا اصولگرایان کاندیدایی دارند که در برابر روحانی رای‌آور باشد؟ اظهار کرد‌: خیر. نخبگان اصولگرایی از یک افتراق برخوردار هستند، مگر اینکه کاندیدایی با حرکت های خاصی خودش را بر اصولگرایان تحمیل کند. در تاریخ اصولگرایی تحمیل یک فرد بر جریان اصولگرا را داشتیم.
وی در رابطه با کنش‌ها و تحرکات انتخاباتی احمدی‌نژاد نیز گفت: اقبالی که در برخی جاها از احمدی‌نژاد می‌شود جای تامل دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: