اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۶۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴

مجیدی مربی استقلال میشود؟

مجیدی هفته بعد راهی انگلیس می شود تا در کلاس های مربیگری شرکت کند او حداقل دو ماه در این دوره مربیگری خواهد بود.
تدبیر24: فرهاد مجیدی با گرفتن مدرک مربیگری‌اش می‌تواند یک تهدید بالقوه برای نیمکت استقلال باشد. او که از حمایت سکوها هم برخوردار است می‌تواند بعد از دریافت مدرک مربیگری‌اش منتظر لغزش قلعه‌نویی روی نیمکت استقلال بماند تا هواداران روی سکوها نام او را به عنوان آلترناتیو این مربی صدا بزنند، همان اتفاقی که برای استیلی رخ داد و تماشاگران نام علی دایی را به عنوان چماقی علیه او استفاده کردند و درست همان‌طور که در غیاب قلعه‌نویی روی سکوها اتفاق می‌افتاد و سرمربیان وقت استقلال از جمله حجازی و مظلومی و دیگران سایه او را پشت سر خود احساس می‌کردند.

حالا قلعه‌نویی یک پیشنهاد هوشمندانه و زیرکانه به فرهاد مجیدی داده و دستیاری‌اش را به این بازیکن بازنشسته پیشنهاد داده و در رختکن تیم گفته: «استقلال خانه توست و هر وقت کلاس مربیگری ات تمام شد به استقلال برگرد و مربیگری ات را هم از همین تیم آغاز کن.»

مجیدی هفته بعد راهی انگلیس می شود تا در کلاس های مربیگری شرکت کند او حداقل دو ماه در این دوره مربیگری خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: