آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۶۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰

برنی سندرز کناره‌گیری نمی کند

 تدبیر24: سناتور برنی سندرز، از ایالت ورمونت که رقیب هیلاری کلینتون در رقابت های درون حزبی دموکرات ها برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بوده است در کنگره با فشار شدید هم حزبی های خود رو به رو شده است.

 روز چهارشنبه از سوی دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا تحت فشار قرار گرفت که از هیلاری کلینتون که گمان می رود نامزد قطعی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر باشد، حمایت کند.

بر اساس این گزارش، دموکرات ها در کنگره سندرز را در جلسات پشت درهای بسته تحت فشار گذاشتند و او را "هو" کردند.

آنها خواستار تعیین یک جدول زمانی از سوی سندرز برای اعلام حمایت از کلینتون بودند. اما برنی سندرز به درخواست آنها برای تعیین جدول زمانی اعلام حمایت از هیلاری کلینتون پاسخ نداد.

در کنوانسیون ملی دموکرات ها که حدود سه هفته دیگر در فیلادلفیا برگزار می شود، نامزد نهایی حزب تعیین می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: