ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰

توضیح علت حذف سرود'ای ایران' از دراکولا

 تدبیر24: رضاعطاران در گفت و گو با یک پایگاه خبری گفته است که صدای شجریان از فیلم دراکولا حذف شده و بعضی از پایگاه های خبری فرصت را برای کژتابی مناسب دیده و اضافه کرده اند که پس از حذف ربنای شجریان از صداو سیما، سرود ای ایران نیز از سینما حذف شده است.
در همین حال، روابط عمومی سازمان سینمایی به منظور تنویر افکار عمومی اعلام می کند که شورای پروانه نمایش به دلیل استفاده بسیار نامناسب از این ترانه ملی و در جهت حفظ کرامت موسیقی ملی، این نحوه برخورد را شایسته محمدرضا شجریان و سینمای ایران نمی داند.
این گزارش می افزاید: شورا با توجه به اینکه ترانه «ایران ای سرای امید» شجریان در سکانسی از فیلم دراکولا استفاده شده بود که چند معتاد در حال تریاک کشیدن، چرت زدن و پس از آن ورزش و تلاش برای ترک کردن بودند، و لذا این استفاده نابجا از این ترانه که وهن این سرود به شمار می رفت و توهین به شجریان و ایران بود، از فیلم حذف شد.
اکران فیلم دراکولا که چهارمین تجربه کارگردانی رضا عطاران است از نهم تیر ماه آغاز شده است.
دراین فیلم لوون هفتوان، ویشکا آسایش، سیامک انصاری، ژاله صامتی ، لیلا بلوکات، امید روحانی، محمود نظر علیان، نیما راد، عباس محبوب، صادق حسنی، فروغ لسانی، فریده گل محمدی و آرش دوست محمدی به ایفای نقش پرداخته اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: