ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰

آمریکایی‌ها هیچ‌گاه دوست ما نخواهند بود

تدبیر24 رئیس قوه قضائیه امنیت کشور را یکی از مواهب الهی دانست و با تأکید بر لزوم هوشیاری مردم در برابر توطئه‌های دشمنان و تروریست‌ها گفت: «باید قدر این امنیت را بدانیم و با هرگونه تهدید و توطئه با هوشیاری مقابله کنیم». آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در جلسه دیروز مسئولان عالی قضائی با تأکید بر اینکه دشمن همه امکانات و ثروت و تلاش خود را به کار بسته است که امنیت کشور ما را از بین ببرد تلاش‌های نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی کشور در خنثی‌سازی این توطئه‌ها را قابل ستایش دانست و افزود: «برخی کشورهای مرتجع منطقه و کشورهای سلطه تلاش می‌کنند کشور ما را نیز به سمت ناامنی ببرند و از این رو تروریست‌ها را تجهیز و به داخل کشور می‌فرستند؛ اما بحمدالله با هوشیاری مردم و تلاش خستگی‌ناپذیر نیروهای امنیتی تمام این توطئه‌ها خنثی شده است». رئیس قوه قضائیه به حمایت‌های آمریکا و برخی دیگر از کشورها از گروهک منافقین اشاره و تأکید کرد: «آمریکایی‌ها با این رفتارهای دوگانه در قبال تروریسم چگونه گمان می‌کنند که حرف‌هایشان درباره مقابله با تروریسم باورپذیر باشد». آملی‌لاریجانی با اشاره به اینکه متأسفانه منافقان مدت مدیدی است مورد حمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی هستند گفت: «بر حسب برخی گزارش‌ها منافقین در کشور ما حدود ١٧ هزار نفر را ترور کرده‌اند با این حال فرانسوی‌ها به آنان اجازه برگزاری جلسات زیر چتر حمایتی خود می‌دهند و آمریکایی‌ها نیز در این جلسات شرکت می‌کنند و در عین حال به عراقی‌ها نیز می‌گویند که حفظ این گروه برای ما خیلی اهمیت دارد». رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها هیچ‌گاه دوست ما نبوده و نخواهند بود به ادعاهای آنان در قبال مسئله برجام و پیونددادن برخی مسائل دیگر ازجمله توان موشکی و دفاعی ایران با اجرای توافق برجام اشاره کرد و افزود: «اخیرا نیز در کنار ادعاهای آمریکایی‌ها، دبیرکل سازمان ملل و مقامات آلمان نیز مدعی شده‌اند که آزمایش‌های موشکی ایران برخلاف روح برجام است؛ در حالی که ممنوعیت توافق‌شده در برجام مربوط به ساخت موشک‌هایی با نیت و قصد حمل کلاهک‌های هسته‌ای است». رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه باید تمام آنچه برای تقویت توان دفاعی کشور لازم است انجام دهیم و با تأکید بر ضرورت حفظ هوشیاری در مقابل ادعاها و توقعات غربی‌ها به‌ویژه آمریکا گفت: «پیش‌بینی‌ها و هشدارهای مقام معظم رهبری به‌خوبی نشان داد که مشکل آمریکایی‌ها بحث هسته‌ای کشور نیست و اگر در بحث هسته‌ای به توافقی برسیم آن‌وقت موضوع حقوق بشر به میان می‌آید؛ بعد به سراغ توان موشکی ایران می‌روند، وجود شورای نگهبان را نفی می‌کنند و در آخر هم چه‌بسا بگویند در این نظام کسانی باشند که ما می‌گوییم». آملی‌لاریجانی در ادامه به تلاش کشورهای استکباری در تضعیف مبانی اعتقادی و گرایش‌های دینی و معنوی مردم به‌ویژه جوانان از طریق گسترش ابزار و امکانات رسانه‌ای و کانال‌های ماهواره‌ای اشاره کرد و فرصت‌هایی مانند ماه مبارک رمضان و عید فطر را زمینه‌هایی مؤثر در خنثی‌کردن تمام این تلاش‌ها دانست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: