ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸

بازگشت ظریف به تهران

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پس از سفر به آفریقای جنوبی و ترکیه صبح امروز(شنبه) به تهران بازگشت.
تدبیر24: وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در یازدهمین نشست کمیسیون همکاری‌های مشترک اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی به پروتوریا سفر کرده بود، پس از برگزاری این نشست و دیدار با مقامات این کشور آفریقای جنوبی را به مقصد ترکیه ترک کرد.
 
وی صبح جمعه در نشست بین‌المللی خلع سلاح و امنیت بین‌الملل پاگواش در استانبول شرکت کرد. پس از آن ظریف برای دیدار با مقامات ترکیه به آنکارا سفر کرد.
 
وی در آنکارا با عبدالله گل رییس جمهور، رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر و احمد داوود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه دیدار کرد.
 
ظریف همچنین پس از دیدارش با داوود اوغلو در کنفراس مطبوعاتی مشترک با وی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.
 
به گزارش ایسنا قرار است ظریف سه‌شنبه نیز بر ای شرکت در اجلاس سالانه یونسکو به فرانسه سفر می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: