ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲

26 قرارداد پسابرجامی ایران

در دوره اجرای برجام، ایران چه همکاری‌های جدید اقتصادی داشته است؟
تدبیر24: در دوره اجرای برجام تاکنون شش رئیس‌جمهور به همراه فعالان اقتصادی کشورشان به ایران سفر کرده‌اند، 62 هیات خارجی به سرپرستی وزرا و مقامات کشورهای مختلف به ایران آمده‌اند، 792 مقام دولتی به همراه 2045 شرکت خصوصی در این هیات‌ها حضور داشته‌اند، 68 فقره تفاهمنامه دولتی و 119 تفاهمنامه و قرارداد توسط بنگاه‌های اقتصادی امضا شده است، 12 طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری خارجی به مبلغ 501 میلیون دلار و همچنین 107 طرح صنعتی دیگر با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی به مبلغ 2.6 میلیارد دلار تصویب شده است و در نهایت در این مدت شرکت‌های مشترک زیادی به ثبت رسیده و عملیات اجرایی چندین طرح صنعتی آغاز شده است.

26 قرارداد منعقدشده برای همکاری‌های اقتصادی در دوره اجرای برجام را هم می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: