ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰

کنکوری‌ها "میوه متفکرها" را فراموش نکنند

تدبیر24:یک کارشناس تغذیه به کنکوری‌ها پیشنهاد کرد: در این روزهای باقی مانده تا کنکور از "زردآلو" که به آن میوه متفکرها گفته می‌شود، برای تقویت حافظه استفاده کنند.

مریم شیرمستی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در خصوص مواد غذایی که می‌تواند برای عملکرد حافظه مفید باشد، گفت: از بین میوه‌ها زردآلود بیشترین خاصیت را دارد و حتی در طب سنتی به آن میوه متفکرها گفته می‌شود. البته می‌توان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن نیز استفاده کرد.

وی همچنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید دانست.

این کارشناس تغذیه مصرف یک عدد "کندر" در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب دانست و یادآوری کرد: مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید است.

شیرمستی خاطرنشان کرد: باید در این ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.

وی در خصوص مواد خوراکی که برای آرامش اعصاب مفید است نیز ادامه داد: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه به میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید است و حتی می‌توان آن را به صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبل‌الطیب و همچنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید است.

شیرمستی به کنکوری‌ها توصیه کرد: به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابه‌ها استفاده نکنند.

وی اظهار کرد: غذاهای چرب و شیرینی‌های ساده نیز هم استرس‌زا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد می‌کند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمی‌شود.

این کارشناس تغذیه در مورد خوراکی که کنکوری‌ها بهتر است برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز یادآوری کرد: آبنبات و شکلات توصیه نمی‌شود و بهتر است خرما، کشمش و توت خشک جایگزین آن شود.

به گفته شیرمستی، به جای بیسکویت و کیک هم بهتر است برای جلوگیری از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.

وی افزود: کنکوری‌ها نباید بطری آب را برای جلسه فراموش کنند و حتی اگر مقدور بود آبمیوه طبیعی همراه ببرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: