اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۶۶۳۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰

بدهی محمد پروین

تدبیر24:  پس از انتشار اخباری مبنی بر این که محمد پروین بدهی 25 میلیاردی دولت را پرداخت نکرده است، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: «خریداران 20 میلیارد تومان برنج رهنی از شرکت بازرگانی دولتی طبق قانون موظف به پرداخت هستند و در صورت عدم پرداخت وثیقه آنها را به اجرا می‌گذاریم.»

 علی‌ قنبری، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی مبلغ فروش برنج به پسر علی پروین را 20 میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: «با سود آن باید 25 میلیارد تومان به شرکت بازرگانی دولتی پول پرداخت شود.»

او تصریح کرد: «زمان فروش رهنی برنج به این شخص 6 ماه بوده است که الان مدت نه تنها به اتمام رسیده بلکه دو بار تمدید شده و آنها موظف به پرداخت هستند.»

علی پروین پیش از این گفته بود: «محمد کار اقتصادی می‌کند و می‌دانم که کار اشتباه انجام نمی‌دهد. اگر بدهی هم وجود داشته باشد مثل کوه پشت محمد هستم.»


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: