ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

ادارات منطقه سیستان تعطیل شد

تدبیر24مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شدت طوفان و گرد و خاک ادارات و نهادهای پنج شهرستان منطقه سیستان تعطیل اعلام شد.
 
غلامرضا اربابی اظهار کرد: با توجه به وضعیت طوفان و گردوخاک ادارات منطقه سیستان تعطیل شد.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: ادارات و دستگاه‌های امدادی از جمله هلال احمر و راه و شهرسازی در این منطقه در آماده باش کامل به سر می‌برند.
 
وی از خدمات رسانی مراکز بهداشتی و درمانی منطقه سیستان به مردم خبر داد و گفت: این مجموعه نیز در کنار سایر دستگاه‌های امدادی فعال است.
 
گفتنی است، طوفان روز گذشته نیز ادارات پنج شهرستان شمال سیستان و بلوچستان را تعطیل کرد.
 
به گفته کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان، شب گذشته حداکثر غلظت گرد و غبار 9263 میکروگرم بر متر مکعب رسید که 60 برابر حد مجاز و بیش از 21 برابر حد بحرانی را نشان می‎دهد.
 
بیشترین سرعت طوفان طی 24 ساعت گذشته 90 کیلومتر بر ساعت بوده و امروز نیز افزایش خواهد یافت.
 

منبع: فارس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: