آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۶۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰

دزدی داماد از حقوق کمیته امداد مادرزن

تدبیر24رئیس پلیس فتا استان همدان از شناسایی و دستگیری فردی که حقوق واریزی یک ماه کمیته امدادی شهروند همدانی را خالی کرده بود ، خبر داد.
 
اکبر امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در پی مراجعه خانمی مسن و ارائه شکواییه ای مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغی از حساب بانکی وی، موضوع بررسی شد.

وی افزود: طبق اظهار نظرهای شاکیه حقوقی که از سوی کمیته امداد برای وی واریز شده بود در یک فقره خرید اینترنتی برداشت شده است.

وی گفت: پس از انجام تحقیق مشخص شد شاکیه به دلیل بی سوادی از دیگر افراد برای برداشت پول از دستگاه خودپرداز کمک می گرفت.

رئیس پلیس فتا همدان اضافه کرد: کارشناسان پلیس فتا پس از انجام اقدام فنی و بکارگیری شگردهای خاص پلیسی، فردی با هویت معلوم را شناسایی کردند.

سرهنگ امینی بیان کرد: متهم که داماد خانواده بود اقرار کرد پس از درخواست مادرزن از وی برای دریافت وجه نقد از دستگاه خودپرداز، بلافاصله رمز دوم حساب مالباخته را فعال کرده و با به خاطر سپردن مابقی اطلاعات کارت عابربانک، اقدام به خرید اینترنتی کرده است.

وی با ذکر اینکه متهم برای سیر مراحل قضایی به دادسرا انتقال یافت، از شهروندان خواست در صورت نداشتن اطلاعات کافی در استفاده از خودپرداز از افراد مورد اطمینان کمک بگیرند.

در سه ماهه نخست امسال به 43 پرونده در حوزه فضای مجازی رسیدگی شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: