آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۶۶۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

توصیه انتخاباتی فتاح به احمدی نژاد

تدبیر24: سید پرویز فتاح با رد احتمال کاندیداتوری اش در انتخابات ریاست جمهوری آینده، به محمود احمدی نژاد توصیه کرد اگر می‌خواهد باز هم در انتخابات شرکت کند ابتدا اوضاع را خوب رصد و تحلیل کند.

وزیر نیروی دولت نهم درخصوص برخی گمانه زنی های مطرح شده مبنی بر احتمال کاندیداتوری اش در انتخابات ریاست جمهوری آینده، گفت: من درحال حاضر در کمیته امداد مسئولیت دارم و به اینکه خادم مردم باشم افتخار می کنم. خدمت به مردم بزرگواری که شخصا به آنها ایمان دارم. شاید ظاهرا آنها فقیر و یتیم و تحت پوشش باشند و زندگی شان از نظر ظاهری آراستگی نداشته باشد اما به اعتقاد من ایمان و خدا همان جاست. دروازه بهشت در زندگی این افراد است. مکتب امام (ره) اینگونه است و از ما می خواهد به این افراد بیشتر رسیدگی کرده و اکرامشان کنیم.

وی با تاکید بر اینکه من در  وادی کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری نیستم  و قصد ورود به این عرصه را ندارم، تصریح کرد: چرا باید دنیا را با آخرت عوض کنم؟ حرکات و سکنات و وجنات من چطور شائبه ی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را ایجاد کرده است؟ نمی‌دانم آنها که تحلیل هایی می‌نویسند و اسم من سراپا تقصیر را در این رابطه می‌برند چه فکری کرده اند.

وزیر نیرو دولت نهم درخصوص احتمال حضور محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نیز گفت : من در حال حاضر ارتباط نزدیک به آن معنا که از قصد ایشان اطلاعی داشته باشم، ندارم. در عین حال از جایی نشنیدم که ایشان با صراحت اعلام کرده باشد در انتخابات حضور پیدا می‌کند، بنابراین باید این موضوع را به گذر زمان سپرد چون ایشان هم می‌تواند مانند همه مردم که تصمیم می‌گیرند در انتخابات شرکت کنند، داوطلب ریاست جمهوری شوند. البته ایشان باید اوضاع را خوب رصد و تحلیل کنند. پس با گذر زمان این مسئله شفاف تر خواهد شد.

فتاح در پاسخ به این پرسش که آیا احمدی نژاد در صورت ورود به عرصه می‌تواند اقبال عمومی را داشته باشد یا خیر، یادآورشد: من نمی‌توانم قضاوت کنم. چون به عملکرد دولت فعلی و نوع رفتار افراد دیگری که می‌خواهند وارد عرصه شوند بستگی دارد. به رحال امیدواریم انتخابات آینده مانند همه انتخابات های دیگر پرشور و رقابتی و باحضور حداکثری مردم برگزار شود.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: