ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲

تغییر یکی از سنت‌ها الزاماً به معنی تغییر ارزش دینی نیست

تدبیر24یادگار امام (ره) با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرامش از حضور در دانشگاه المصطفی سریلانکا، نوشت: تغییر یکی از سنت‌ها الزاماً به معنی تغییر ارزش دینی نیست، بلکه صرفا تغییر سنتی بومی است و البته طبیعی است که سنت‌گرایان آن را برنتابند.

به گزارش آستان، آيت الله سیدحسن خمینی با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرامش از حضور در دانشگاه المصطفی سریلانکا، نوشت:

از سنت‌های مسلمانان سریلانکا آن است که پارچه‌ای را بر دوش مهمانان خویش می‌اندازند.

از توانمندی‌های ادیان آن است که در حالی که ناهنجاری‌های فرهنگ‌ها را بر نتابیده و تحریم می‌کنند، سنت‌های مباح اقوام و مذاهب را می‌پذیرند. ملت‌ها با فرهنگ‌ها و خرده فرهنگ‌هایشان این امکان را دارند که قالب‌های خاص خود را برای ارزش‌های دینی داشته باشند. مثلاً حجاب به عنوان یک دستور دینی در هر فرهنگ به شکل و شمایل خاص آن جامعه تعریف می‌شود، در جایی با پوشش عبای عربی و در جای دیگر با چادر ایرانی نمود می‌یابد و در مکان سوم به شکل حجاب‌های آفریقایی و هندی و اندونزیایی در می‌آید و یا مثلاً در فرهنگ شیعه عزای سید الشهدا (س) گاه در قالب سینه زنی و گاه در قالب عزاداری‌های ملل دیگر تجلی می‌یابد.

و چنین است تکریم مهمان که هر قوم و تمدنی با ابزار فرهنگی پذیرفته شده خویش به آن اقدام می‌کند و درست همین جاست که معلوم می‌شود که تغییر یکی از سنت‌ها الزاماً به معنی تغییر ارزش دینی نیست بلکه صرفاً تغییر سنتی بومی است و البته طبیعی است که سنت‌گرایان آن را برنتابند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: