آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۶۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

گروگانگیری و شایعه کودتا در ارمنستان

تدبیر24: شبکه اسکای نیوز از کشته شدن یک تن و زخمی شدن چند تن دیگر در ایروان در جریان حمله مردان مسلح به چند پاسگاه پلیس خبر داد.

شبکه اسکای نیوز عربی اعلام کرد در عملیات مذکور که توسط چند خلبان‌ ارتش ارمنستان صورت گرفت یک تن کشته شد.

در این حمله که در منطقه‌ای در نزدیکی ایروان، پایتخت ارمنستان صورت گرفته چند تن زخمی شدند.

همچنین شایعه‌هایی از کودتا در این کشور شنیده می‌شود.

گفته شده که والری اسیپیان، معاون رئیس پلیس به گروگان گرفته شده و خلبان‌های ارمنستانی خواهان آزادی یکی از هم قطارانشان هستند که در جریان درگیری‌های قره باغ دستگیر و زندانی شده است.

همچنین تک‌تیراندازها در اطراف مقر اصلی پلیس تجمع کرده‌اند و نیروهای امنیتی و خودروهای زرهی تمامی مسیرهای منتهی شونده به این منطقه را بستند و به خبرنگاران اجازه ورود به منطقه داده نمی شود.

همچنین نیروهای امنیتی اعلام کردند مذاکره با گروگان‌گیرهای مسلح ادامه دارد.

یکی از نمایندگان پارلمان پس از خروج از مرکز فرماندهی پلیس به خبرنگاران گفت که اعضای این گروه کناره گیری سرژ سرکیسیان، رئیس جمهور ارمنستان و انتقال قدرت به مردم را خواستار شدند.

به گفته وی در حال حاضر 7 تن در گروگان مردان مسلح هستند. تعداد گروگان‌ها در ابتدا 8 تن اعلام شد که یکی از این گروگان‌ها به دلیل مشکلات پزشکی به بیمارستان منتقل شده است.

گروگانگیرها عضو گروهی هستند که ماه گذشته رهبر آن‌ها به اتهام تلاش برای کودتا دستگیر شده است. آن‌ها خواهان آزادی زندانیان سیاسی از جمله جرار سفیلیان، رهبر گروه مخالف دولت "ارمنستان جدید" هستند که پیشتر به اتهام قاچاق سلاح و تلاش برای کودتا دستگیر شده است. این فرد تلاش کرده بود با همراهی یک گروه مسلح ساختمان های دولتی ومقر رادیو و تلویزیون ارمنستان را به کنترل خود درآورد که ناکام ماند.

گروگانگیرها همچنین از مردم خواسته اند به خیابان ها بیایند.

گروه ارمنستان جدید نیز اعلام کرده که این اقدام آغاز یک کودتای نظامی در ارمنستان است.

این درحالی است که نیروهای امنیتی اعلام کردند این گروه مسلح و حامیانش تلاش می‌کنند از رسانه‌ها برای تحریک یک انقلاب مسلحانه استفاده کنند.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: