تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۶۶۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴

رایزنی ظریف، شمخانی و حاج قاسم در شب کودتا

تدبیر24نماینده رشت در مجلس با اشاره به جلسه غیر علنی امروز وزیر امور خارجه در مجلس گفت:‌ آقای ظریف ورود اردوغان به ایران را بشدت تکذیب کرد و گفت به صورت مرتب با تمام مسئولان تا صبح بیدار ماندیم، با آقایان سلیمانی و شمخانی موضوع را تا صبح رصد می کردیم و لحظه به لحظه با هم هماهنگ بودیم.

 غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در مورد جزییات جلسه غیر علنی امروز وزیر امور خارجه در مجلس در ارتباط با حادثه ترویستی نیس فرانسه و کودتای ترکیه گفت: آقای ظریف در این جلسه به این موضوع اشاره داشت که در حادثه تروریستی نیس فرانسه می‌تواند نقش صهیونیست‌ها پررنگ باشد به دلیل اینکه آنها به دنبال اسلام‌هراسی هستند و افرادی را غیر مستقیم آموزش می‌دهند که بتوانند عملیات تروریستی انجام دهند.

وی افزود: وزیر امور خارجه در عین حال نسبت به این حادثه تروریستی ابراز تاسف کرد و گفت با این اقدامات ترویستی مخالف هستیم.

نماینده مردم رشت در مجلس دهم به نقل از ظریف در مورد تجمع هفته گذشته منافقین در پاریس گفت:‌ این تجمع اولین سالش نبود و هر سال منافقین اجتماع دارند. آنها گروه مرده‌ای هستند و عربستان از فرط استیصال به دامان آنها افتاده است. ما اعتراض خودمان را ابلاغ کردیم اما در عین حال تجمع منافقین چندان موضوع بزرگی نیست که بخواهیم خیلی برای آن وقت بگذاریم. آنها مرده‌هایی هستند که تعدادشان نیز اندک است و دور هم جمع می‌شوند.

جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه با اشاره به اینکه وزیر امور خارجه تمام اجزای کودتای ترکیه را تشریح کرد ادامه داد: آقای ظریف ورود اردوغان به ایران را به شدت تکذیب کرد و گفت به صورت مرتب با تمام مسئولان تا صبح بیدار ماندیم. با آقایان سلیمانی و شمخانی موضوع را تا صبح رصد می‌کردیم و لحظه به لحظه با هم هماهنگ بودیم.

وی به نقل از ظریف اظهار کرد: موضع ایران در قبال کودتا بهترین موضع بود. ایران تنها کشوری بود که از دموکراسی حمایت کرد اما روسیه موضع مقتدری نگرفت. همچنین آمریکا. کشورها موضع دو پهلو گرفتند تا ببینند سرنوشت کودتا چه می‌شود اما جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا مخالفت خود را با هر اقدام غیردموکراتیکی اعلام کرد.

جعفرزاده همچنین گفت: نمایندگان با توجه به امنیت پایداری که در کشورمان وجود دارد معتقد بودند باید نهایت استفاده را از این موضوع داشته باشیم تا بتوانیم نسبت به جلب سرمایه‌گذاری در راستای اقتصاد مقاومتی اقدام کنیم.

منبع: جام جم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: