ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴

لزوم انسجام فراکسیون امید

تدبیر24: پروانه مافي- فراکسیون امید تاکنون نزدیک به ۵ جلسه را با حضور اعضایش برگزار کرده است؛ جلساتی که شاید با گذشت نزدیک به ۲ ماه از آغاز به کار مجلس دهم شورای اسلامی، انتظار می‌رفت، بیشتر باشد. هرچند که هیات‌رئیسه فراکسیون اغلب جلسات منظمی برگزار می‌کنند اما جلساتی که با حضور اعضای فراکسیون برگزار شد، تنها ۵ جلسه بود. از این‌رو می‌توان در آسیب‌شناسی عملکرد فراکسیون امید گفت که عدم برگزاری جلسات منظم هفتگی، بعضا ناهماهنگی‌ها را در درون فراکسیون ایجاد می‌کند. بنابراین اگر نشست‌های فراکسیون منظم شود، قطعا نظرات اعضا به یکدیگر نزدیک می‌شود و در تصمیم‌گیری‌های نهایی، از ابتدا نقشه راه خود را می‌شناسیم و به صورت جمعی بر اساس آن عمل می‌کنیم. متاسفانه عدم وجود نشست‌های مستمر و منظم با اهداف تعیین‌شده، موجب شده که فراکسیون قوام لازم را نداشته باشد. اما این ایرادی نیست که نتوان آن را برطرف کرد، بلکه مساله‌ای است که با برگزاری جلسات می‌توان آن را مرتفع کرد. در این میان اما انتظار می‌رود که هم اعضای فراکسیون امید در اظهارنظرهایشان صبوری بیشتری داشته باشند و هم رسانه‌های دلسوز کشور، این فراکسیون را یاری کنند. بعضا رسانه‌ها اخباری را در فراکسیون امید پر رنگ می‌کنند که حتی ارزش خبری هم ندارد و تنها با هدف ایجاد شکاف در فراکسیون انجام می‌شود. این در حالی است که هیچ چیزی جز اختلاف‌نظرهای سطحی که به واسطه عدم برگزاری جلسات منظم است، وجود ندارد. همچنین رسانه‌ها نیز باید بدانند که انسجام فراکسیونی قوی چون امید در مجلس دهم شورای اسلامی، می‌تواند تاثیرگذاری زیادی بر روند تصمیمات مجلس داشته باشد. از این رو رسانه‌های حامی، باید فراکسیون را تا رسیدن به نظم کلی یاری کنند و رسانه‌های منتقد نیز به جای پر رنگ کردن مسائل جناح رقیبشان و ایجاد اختلاف، به فکر مسائل کشور و حل آنها باشند. از سوی دیگر باید این نکته را نیز در نظر داشت که فراکسیون‌های داخل مجلس شورای اسلامی شاید تاکنون اعلام موجودیت کرده باشند اما آنها نیز هنوز قوام لازم را پیدا نکرده‌اند.
* عضو فراکسیون امید
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: