آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۶۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

تداوم باران در پایتخت

کارشناس هواشناسی با اشاره به ورود موج بارشی به کشور، گفت: بارش باران امروز و فردا در تهران ادامه می‌یابد ضمن آنکه بارش در مناطق سردسیر نیز به صورت برف خواهد بود.
به گزارش تدبیر24، محمد اصغری در گفت‌وگو با فارس با اشاره به ورود موج بارشی به کشور اظهار داشت: این سامانه بارشی از روز گذشته وارد کشور شده و بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود تا روز سه شنبه اکثر استان‌های کشور بارندگی داشته باشند.

کارشناس هواشناسی افزود: طی امروز و فردا شدت بارندگی در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، ایلام، لرستان و غرب اصفهان قابل توجه خواهد بود به شکلی که با آبگرفتگی معابر عمومی همراه می‌شود.

به گفته وی، بارندگی‌ها از فردا به شمال خوزستان نیز کشیده می‌شود ضمن آنکه در سواحل دریای خزر، بارندگی‌ها شدت قابل توجهی ندارد.

کارشناس هواشناسی درباره تغییرات دمایی خاطرنشان کرد: طی دو روز آینده نوسانات دمایی قابل توجهی نخواهیم داشت، البته از روز سه‌شنبه دمای هوا روند کاهشی محسوسی خواهد داشت.

اصغری همچنین در مورد بارش باران در پایتخت، اظهار داشت: تهران طی امروز و فردا شاهد بارش‌های متناوب باران خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: