ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰

زهرجام را نقد می‌کنیم نه برجام را

تدبیر24:  بنیانگذار انصارحزب الله گفت: وقتی که رهبر انقلاب برجام را پذیرفتند، ما هم به طبع ایشان برجام را می‍‌پذیریم اما در درونش معتقد هستم که ما میتوانیم زهرجام، را نقد کنیم.

حسین الله كرم بنيانگذار انصارحزب الله در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاين در واكنش به صحبت‌هاي محسن رضايي مبني بر اينكه«نیروهای حزب‌اللهی حواسشان باشد در نقد برجام،وارد حریم رهبری نشوند»، گفت: اينكه برادر محسن مي گويند برجام رهبري را نقد نكنيد، حرف درستي است.

الله كرم ادامه داد: ايشان گفتند كه ما سه برجام داريم. برجام مجلس، برجام شوراي عالي امنيت و برجام سوم نيز برجام رهبري است كه نبايد آن را مورد نقد قرار بدهيم. به نظر من اين نكته درست است.

اين فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به قطعنامه 598، افزود: برجام را هم مانند قطعنامه 598 بايد تفسير كرد. درست است كه بنده برجام را زهر جام مي‌دانم اما وقتي كه رهبر انقلاب آن را پذيرفت، ما هم به طبع ايشان برجام را مي‍‌پذيريم اما در درونش معتقد هستم كه ما ميتوانيم مسائلي كه مربوط به عدم تعهد آمريكا و اجرايي نشدن برجام يا زهرجام است، را نقد كنيم.

وي تأكيد كرد كه «مثلا ما مي‌توانيم عدم توجه دولت به الزاماتي كه در برجام رهبري هست را نقد كنيم.‌به نظر من برادر محسن هم به اين نكته معتقد است.»

الله كرم در پاسخ به اين سئوال كه «آيا اين قبيل موضع‌گيري از سوي گروه‌هايي منتسب به حزب‌الله زير سئوال بردن اصل برجامي كه مورد پذيرش رهبر هم قرار گرفته،‌نيست؟»، گفت: نه. من مي گويم كه رهبري يك سري الزاماتي را براي برجام گذاشته است كه اين الزامات اجرا نمي‌شود، ما ميتوانيم اين الزامات قبل از پذيرش و بعد از اجراي برجام را نقد كنيم. اينها كه اجرايي نشدند. به نظر من برادر محسن نظرشان اين نبود كه اين مسائل را بررسي نكنيم. بررسي و نقد نكردن پذيرش برجام از سوي رهبری مورد نظر برادر محسن بود.

 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: