ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۶۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳

ادعای برخی سهامداران ایران خودرو نسبت به فرصت طلبی یک سهامدار حقوقی

تدبیر24: جمعی از سهامداران حقیقی ایران خودرو، با ارسال نامه‌ای مدعی شدند، یک شرکت قطعه ساز سهامدار، در مذاکرات شرکت های خارجی طرف قرارداد با ایران خودرو سوء استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،جمعی از سهامداران حقیقی ایران خودرو، با ارسال نامه‌ای به این خبرگزاری، نسبت به سوء استفاده یک شرکت قطعه ساز سهامدار(کروز)، در مذاکرات شرکت‌های خارجی طرف قرارداد با ایران خودرو، اعتراض نمودند.

به موجب این گزارش، این نامه اعتراضی که به امضاء جمعی از سهامداران حقیقی ایران خودرو رسیده، حاکی از آن است که این سهامدار، یکی از سازندگان و تأمین کنندگان قطعات شرکت ایران خودرو است که متعلق به آقایان ح . ک و م . ع بوده و به واسطه حضور در هیأت مدیره شرکت ایران خودرو و استفاده از خلاء قانونی، در جریان مذاکرات شرکت ایران خودرو با طرف های خارجی قرار گرفته و به دلیل تسلط بر صنعت قطعه سازی، پیشاپیش اقدام به برنامه ریزی و تأمین قطعات مورد نیاز محصولات جدید ایران خودرو  نموده و با این اقدام غیر قانونی و سوء استفاده از رانت اطلاعاتی ناشی از نفوذ بعمل آمده، ضمن به انحصار در آوردن صنعت قطعه سازی کشور، موجب تضییع حقوق دیگر قطعه سازان کوچک و بزرگ را فراهم آمده و در عمل سبب بیکاری نا خواسته هزاران کارگر زحمت کش در واحدهای قطعه سازی را به وجود می آورد وبا ادامه این روند، بیم آن می رود که آثار سوء ناشی از انحصار را بر صنعت خودروسازی کشور اعمال نماید.

در این نامه امده است: " بعلاوه، شرکت کروز با تأسیس شرکت‌های متعدد به صورت پوششی و سایه، با هدف اختفای هویت واقعی، از اسفند سال 90 تاکنون با ورود و اعمال نفوذ به تصمیمات هیأت مدیره شرکت ایران خودرو و اعمال فشار به شرکت ساپکو، برخلاف اصل رقابت آزاد، نسبت به حذف سایر تولیدکنندگان و تصاحب سهم ایشان در تأمین قطعات و مجموعه‌های خودرو و تحمیل و تعدیل سنواتی قیمت قطعات تأمین شده، اقدام نموده و در تلاش برای ایجاد زیان به سایر سهامداران است.

لذا، ما امضاء کنندگان با درج این نامه می خواهیم صدای اعتراض سهامداران خرد شرکت ایران خودرو را به گوش مراجع ذیصلاح برسانید."
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: